2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 61 پست
درکت میکنم

اصلا صبح و شب حتی ی مدت بخاطر همین فکر و بی خاصیت کارم ب قرص آرام بخش کشید

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چطور طاقت آوردی🙂

من کاری نکردم که عذاب وجدان بگیرم اونه که باید هر شب دلش بلرزه که آه منی که مظلوم بودم خودشو بچه ایندشو نگیره

مطمئنم ظالم همیشه زیر ساطور کسیه که بهش ظلم کرده چون هر لحظه که آهش بلند شه دوباره یه کارمای بد واسه اون طرف ساخته میشه

من و تو کار بدی نکردیم غصه بخوریم ناراحت باشیم این عذابایی میکشی حق تو نیست حق اون از خدا بیخبره

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

عزیزم ببخشید میتونی بگی چیشد جدا شدین؟

یهو ی شب دیگ پیامامو سین نمیکرد از سرکار برمیگشت زنگ نمیزد بم بگه آنلاین شو جواب زنگامو نمی‌داد یهو گفت من دیگ رابطه رو نمیخام چرا بازیچه هم بشیم من هدفم کار و زندگیمه

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
خب چون نمیشه پاکش کرد فوری باز میری سیو میکنی

خب دیگه این ضعیف بازیه

کلا ما آدم ها میل شدیدی به ضعیف بازی در اوردن داریم . آه و ناله کردن همیشه گزینه راحت ترینه تا اینکه بخوابم محکم بایستیم و شرایط رو تغییر بدیم.

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
من کاری نکردم که عذاب وجدان بگیرم اونه که باید هر شب دلش بلرزه که آه منی که مظلوم بودم خودشو بچه این ...

این همه نفرین کردم این همه آه کشیدم موقع اذان نفرینش کردم موقع بارون نفرینش کردم ولی هیچی ب سرش نیومده تازه انگار عشق جدیدم پیدا کرده

خب باکسی دگ ممکنه اشناشده باشه زندگی جریان داره 

زندگی جریان داره ولی وقتی با من بود خدا شاهده همش می‌گفت وقت ندارم گوشیم شارژ نداره فلان بمان الان کلا انلاینه

خب دیگه این ضعیف بازیه کلا ما آدم ها میل شدیدی به ضعیف بازی در اوردن داریم . آه و ناله کردن همیش ...

7ماهه خیلی جنگیدم خیلی ولی باز وقتی میبینم از شب تا صب انلاینه باز بهم میریزم

زندگی جریان داره ولی وقتی با من بود خدا شاهده همش می‌گفت وقت ندارم گوشیم شارژ نداره فلان بمان الان ک ...

خب شاید باشما بوده میخواسته دل نبندی بهش یا میخواسته کات کنه یاحوصله شمارو نداشته این ادم ب درد نمیخورده بهتر ک کات کردی

خب شاید باشما بوده میخواسته دل نبندی بهش یا میخواسته کات کنه یاحوصله شمارو نداشته این ادم ب درد نمیخ ...

حتما یکی از اینا بوده ولی هیچ وقت هیچی کم نزاشتم ک احساس کمبود. کنه

یه روش دارم برای اینکه سر بشی

هر موقع ناراحت شدی برو تو اتاقت چهارزانو بشین چشاتو ببند اینقدر بذار اونی که تو ذهنت میادو ببینی مثلااا غمتو غصتو روش تمرکز کن  سعی نکن بهش فکر نکنی. اتفاقااا بذار فکرات خودشون بیان.  نگاه کن فکراتو. انگار که داری فیلم میبینی

همینجوری بمون تو این حالت

تنفس خاصیم همراه باهاش هست از دماغ تا جایی میتونی نفس میدی تو بعدش با دهن اروم اروم میدی بیرون 

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

نه نمیشه دله خب سخته

نه اتفاقا همش از تنبلی و بی عرضگی خودمونه .

اینکه شب تا صبح بشینیم بگیم واعلیا وامحمدا اومد دل منو شکست رفت پس من تا آخر عمرم پام رو مار هم باشه بر ندارم و هی پشت هم تصمیم های اشتباه بگیرم و باز خودمو بازیچه کنم هیلی خیلی راحت تره .

تا اینکه بخوایم به زندگیمون برنامه بدیم و از این به بعدشو درست بچینیم و چه و چه و چه .

بقیش هم اداس و مسخره بازیه 

همه چی انتخابیه و با با علم و آگاهی انتخاب میکنیم که درد بکشیم و اون گوسفندی باشیم که همیشه گرگ پارش میکنه .

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...