2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 61 پست
خب دارم میگم مثلا ساعت 12میبینم دیگ میخابم تا 8صب 8پا میشم میبینم هنوز آنلاینه

چند بار عرض کردم 

نبین 

بچه نیستی که کمترل خودتو نداشته باشی .

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگی اشتباه بار اول اشتباهه دومین بار میشه انتخاب❤

دقیقا همینو میگم 

مثلا استارتر عرضشون اینه که وقتی میبینن طرفشون آنلاینه اذیت میشن . خب یکبار با انتخاب اون آدم اشتباه کردن و نتیجشو دیدن دیگه موندن تو اون حال و هوا و عدم تلاش برای تغییر شرایط موجود ستم بزرگیه در حق خودشون . 

چند بار عرض کردم  نبین  بچه نیستی که کمترل خودتو نداشته باشی .

اره خب تا چند روز نگاه نمیکنم ولی باز نمیدونم چرا نگا میکنم 

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
ب همه کارای بدشم فک میکنم ولی خب...

میدونم چی میگی،همش خاطره ها جلوچشم ادمن مثلا روزایی ک رفتی باهاش بیرون هوا هرجور بوده یهو تکرار میشه اما دگ اون نیست یا مثلا جو یجوری میشه یاد اونروزی ک باهاش اولین بار رفتی بیرون درست میشه و...خیلی بده خیلی اما چاره چیه خیلی سخته 

چند سالتونه ؟ 

20

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
زندگی جریان داره ولی وقتی با من بود خدا شاهده همش می‌گفت وقت ندارم گوشیم شارژ نداره فلان بمان الان ک ...

خب شاید اصلا نت و خاموش نمیکنه چون منم شده گاهی اصلا نت خاموش نکنم تا خودصبح 

میدونم چی میگی،همش خاطره ها جلوچشم ادمن مثلا روزایی ک رفتی باهاش بیرون هوا هرجور بوده یهو تکرار میشه ...

امید داشتم گفتم بعد7ماه میگذره 

خب شاید اصلا نت و خاموش نمیکنه چون منم شده گاهی اصلا نت خاموش نکنم تا خودصبح 

ن بابا میزنه آنلاین:)

20

بیخیال بابا اول زندگیی قفل چی شدی آخه .

یه حرفه یادبگیر ، عضو گروه های جدید شو ، وقتتو با آدم های جدید پر کن و اون آدمو بگیر به قوزک پات 

بیخیال بابا اول زندگیی قفل چی شدی آخه . یه حرفه یادبگیر ، عضو گروه های جدید شو ، وقتتو با آدم های ج ...

ی مدت همین طور داشتم ادامه میدادم ولی باز همه چی خراب شد

ی مدت همین طور داشتم ادامه میدادم ولی باز همه چی خراب شد

این نکترو همیشه در نظر داشته باش 

این تویی که انتخاب میکنی 

همه چی خراب نشده ، خودت انتخاب کردی که خراب بشه چکن با شرایط خراب بیشتر حال میکنی 

اگر اینطوریه که خب سختی ها و حس افسردگی و ناراحتی مدام رو هم تحمل کن چون خودت انتخاب کردی که خوب نباشی .