2777
2789
عنوان

اونایی ک زایمان طبیعی کردن واژنشون مثل قبل شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3961 بازدید | 142 پست

من خودم سه تا زایمان طبیعی داشتم .سر هر سه داشتم برش زدن و بعدش کلی وقت گذاشتن بخیه زدن .من خسته شده بودم سردم بود میگفتم بذاریم بدم. میگفت اگه الان بذارم بری سال  دیگه منو نفرین میکنی چرا اینجوری ولت کردم هر جاهم رفتی میگی خانوم نظافتی اینجوریم کرده .خیلی معطل کردن ولی خوب بخیه زدن اصلا هم معلوم نیست ‌.تنگ تر شده که موقع رابطه یکمی اذیت میشم .

عزیز رحم ووازن به طور طبیعی برمیگرده به حالت اول حتی اگ بخیه هم نزنن گوشت خودش جوش میخوره ولی بهتره ...

عزیزم هیچوقت برنمیگرده خاهشا حرف خنده دار نزن اینو همه متخصصا میگن یه بچه رد شده امکان نداره مثل اول بشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه الان اوکیم الانم ۷سال از زایمانم میگذره خیلی خوب بود دکترم الانم نه عفونت دارم نه جیزه دیگه&nbs ...

ولی من اطرافم همه عفونت گرفتن و خوب نشدن هم افتادگی رحم گرفتن و تو جوونی عمل کردن 

هرکس نمیاد از مشکلاتش بگه و همه میگن خوبیم 

ولی طبیعی عوارضش خیلی بیشتر از سزارینه اینو من نمیگم چندتا دکتر گفتن و اینکه هیچوقتم مثل روز اول نمیشه ادم چون یه زن متاهل یمدت از رابطش میگذره واژنش باز میشه دیگه چه برسه بچه رد بشه

والا چیزی تومون نمونده سز شدیم😂بعدم بنظرم سز بهتره چون طبیعی افتادگی و رحم وعفونت و هزارتا عوارض دا ...

عزیز زایمان هر دو عوارص داره چه سزارین چه طبیعی بعدم برا بعضیا نه همه خیلیها خوش زایمانن وچه طبیعی چه سزارین ده تام بیارن مشکلی براشون پیش نمیاد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
عزیز زایمان هر دو عوارص داره چه سزارین چه طبیعی بعدم برا بعضیا نه همه خیلیها خوش زایمانن وچه طبیعی چ ...

نه عزیزم خوش زا کمه تو همین سایت چقدر ادمن که مشکلات بعد طبیعی دارن بهتره بگی یه عده کم خوش زا هستن 

موفق باشید

من خودم سه تا زایمان طبیعی داشتم .سر هر سه داشتم برش زدن و بعدش کلی وقت گذاشتن بخیه زدن .من خسته شده ...

منم مثل شما جدی همش میگفتم بسه نمیخواد هم از داخل بخیه میزنن هم از بیرون من بچه اولم درشت بود برش دادن تا دو ماهم مراقبت کردم ولی من بد زخم نیستم ده روز نشده بود بخیه ها ریختن بتادین اصلا نزدم فقط خشک نگه میداشتم خودمو وسشوار میگرفتم وداروهایی دکتر داد میخوردم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
ولی من اطرافم همه عفونت گرفتن و خوب نشدن هم افتادگی رحم گرفتن و تو جوونی عمل کردن  هرکس نمیاد ...

ميدونم همه اینارو من برای بار دوم رفتم زایمان کنم دکترا باورشون نمیشد برای بار دوم زایمان میکنم الان اگه بگم هیچ مشکلی ندارم شاید باورتون نشه خداروشکر خیلی خوبم

شوهرم ازروزاول مشكل داشت بعدزايمانم كلا افت كرد هيچ شد،توروخداهمه برام دعاكنيد😔

برات دعا میکنم. ولی حتما با شوهرت حرف بزن بگو مجبوری کافور بخوری و فلان و این نیاز طبیعیه بدنته. و اگه میتونی بترسونش بگو میخام ازت جدا شم تا به گناه نیفتم و فلان شاید رفت دکتر

عزیزم هیچوقت برنمیگرده خاهشا حرف خنده دار نزن اینو همه متخصصا میگن یه بچه رد شده امکان نداره مثل اول ...

وااا پس رحم ایقد بزرگ میشه همونجور میمونه حرف شما خنده داره ها کدوم متخصصی گفته برنمیگرده به حالت طبیعی رحم ۶ ماه  بعد زایمان به حالت اولیه برمیگرده 

نه عزیزم خوش زا کمه تو همین سایت چقدر ادمن که مشکلات بعد طبیعی دارن بهتره بگی یه عده کم خوش زا هستن& ...

منم نگفتم همه 

نه عزیزم خوش زا کمه تو همین سایت چقدر ادمن که مشکلات بعد طبیعی دارن بهتره بگی یه عده کم خوش زا هستن& ...

مامان خودم نه تا بچه تو روستا تو خونه به دنیا اورده والا تو عمرشم دکتر زنان نرفته وبه خودش ندیده 

تونبايدبپسندي شوهري بايدبپسنده😁

اونکه شبو روز داره میگه عالیه 😁 بعضی وقتا میگه از قبلتم بهتره 😅

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی