2777
2789
عنوان

اونایی ک زایمان طبیعی کردن واژنشون مثل قبل شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3961 بازدید | 142 پست
من سال ۹۲ و ۹۵ رفتم زایمان  هزینه اونموقع ۱تومن بود  بیمارستان هم تقریبا بهترین بیمارستا ...

عزیزم اگر مشکلی نداره میشه بگید کدوم بیمارستان اصفهان رفتین؟

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
خب نه آخه همه ازم ميپرسن ،منم كه نميتونم مشكلموبراشون بازكنم،براهمين ميخواستم بدونم

الهی قربون دلت بشم

بگو اره شده 

بترکید ار حسودی حسودای پلاستیکی😅🤣

بنظرمنکه اصلا بحث قشنگی نیست این جور چیزا شخصی و خصوصیه

هیچ دونفریم عین هم نیستن پس گفتنش کاره بیخودیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به هزینه نداره طبیعی اینش خوبه که بعد زایمان عفونت نمیگیری هرچی داخل شکم هست تخلیه میشه ولی سزا ...

والا چیزی تومون نمونده سز شدیم😂بعدم بنظرم سز بهتره چون طبیعی افتادگی و رحم وعفونت و هزارتا عوارض داره که سن بره بالا میاد سراغه ادم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عععع منم اصفهانم کدوم بیمارستان بیمارستان کدوم دکتر؟  دلم اصلا نمیخواد بعد از زایمان واژن تغیری ...

بیمارستان سعدی 

بیمارستان زیاد مهم نیس دکتر خیلییی مهمه 

اگر قصد طبیعی داری کلا برو زیر نظر ماما 

دقت و وقتی که ماما تو طبیعی میزاره متخصص نمیزاره 

الان هم دیگه حتما هم برش میدن هم بخیه میزنن 

تا بعد زایمان هم تا دوتا ۳ماه نزدیکی نکنی و مراقبت کنی تغیری نمیکنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عزیزم اگر مشکلی نداره میشه بگید کدوم بیمارستان اصفهان رفتین؟

من زایمان اولم بیمارستان سعدی بود که بسیااار عااالی بود 

دومی زهرای مرضیه متوسط بود چیزی بین دولتی و خصوصی ولی تو دونی دکترم عالی بود

بیمارستان سعدی  بیمارستان زیاد مهم نیس دکتر خیلییی مهمه  اگر قصد طبیعی داری کلا برو زیر ...

سعدی و ک خیلی تعریفش و میکنن از نظر مالی مشکلی نداشتید عزیزم؟ ببخشید البته میپرسم ها چون همسرم شغلش معمولیه و خب فکر نکنم الان کمتر از ۱۰ ملیون بگیره سعدی اسم ماما تون رو هم میشه لطف کنی 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
وای نه دیگع نمیخوام بخیه بخورم خیلی خیلی بده

اگ مشکلی داری حتما برو عمل کن خاله شوهرم ودختر داییش هر دو بخاطر زایمان طبیعی سختی که داشتن عمل کردن خوب شدن     گوشت اصافه میگن بعد زایمان بتادین اگ بزنید گوشت اصافه میاره من ستا زایمان طبیعی داشتم  دوتا بچه اولم وبیمارستان و دکترم اشنا بود راضی ام مشکلی پیش نیومده برام  بچه سومم چون کیسه ابم ترکید مجبور شدم برم نزدیک ترین بیمارستان واونجا بدنیا اومد اونجا ماماهایی بالا سرم بودن باورشون نمیشد دوتا زایمان طبیعی داشتم با تعجب نگاه میکردن بهم میگفتن دروع نگو زایمان طبیعی نداشتی گفتم بخدا دوتا زایمان طبیعی داشتم گفتم احسنت به دکترت واقعا عالی بوده کارش فقط خواستم بگم دکتر خوب انتخاب کنید وبهش بگید بعد زایمان اگ باعث پارگی شد بدن خوب بخیه بزنن حتما تاکید کنید بدنم نمیخوام بد فرم بشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
عزیزم یه بچه رد شده معلومه مثل اول نمیشه اصلا  بعدم معذرت میخام ادم رابطه داره با همسرش بعد یم ...

عزیز رحم ووازن به طور طبیعی برمیگرده به حالت اول حتی اگ بخیه هم نزنن گوشت خودش جوش میخوره ولی بهتره بخیه بزنن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
سعدی و ک خیلی تعریفش و میکنن از نظر مالی مشکلی نداشتید عزیزم؟ ببخشید البته میپرسم ها چون همسرم شغلش ...

من بیمه تکمیلی داشتم حدودا ۲۵۰تومن خودمون دادیم بقیه را بیمه داد اون سال 

اگر قصد بارداری داری به محض اینکه باردار شدی برو بیمه تکمیلی شوخیلی از هزینه ها کم میشه سعدی متخصص بود دکتر ابراهیمی  

ولی ماما برای دومی الان نمیدونم کدوم بیمارستان کار میکنه فک کنم کلینیک اصفهان باشه که اونجا هزینه طبیعی زیاد نیست اونم ابراهیمی اصل بود😂

والا چیزی تومون نمونده سز شدیم😂بعدم بنظرم سز بهتره چون طبیعی افتادگی و رحم وعفونت و هزارتا عوارض دا ...

منکه الان اوکیم الانم ۷سال از زایمانم میگذره خیلی خوب بود دکترم الانم نه عفونت دارم نه جیزه دیگه