2777
2789

دخترم داره چهار ماهش‌ رو تموم میکنه امروز متوجه شدم انگار تنگی نفس داره نفس کم میاره صدای نفس کشیدن موقع داد زدن اینا جوریه ک نفس انگار کم آورده 

ولی خودش طبیعیه انقدر میترسم 

الان خوابیده نفس هاشو شمردم تعدادش ۳۰ تا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری بینی راینوپ یا هر قطره ی سدیم کلرایدی براش بزن و اگه عطسه نزد که بینیش تخلیه بشه با پوآر بینیشو تخلیه کن 

حتما دکتر ببر ان شاءالله چیزی نیست ممکنه بخاطر کیپی بینی یا خشکی هوا یا بغل گرفتن یا خوابیدن توی پوزیشن نادرست باشه که یه لحظه تنفسش بد شده 

ولی اگه موقع دم نفسش صدای خس خس یا سوت زدن میده و گردنش فرو میره یا تنفسش بجای تنفس شکمی ، از قفسه ی سینه هست ممکنه دچار نرمی حنجره باشه که به مرور خوب میشه در هرحال چه بخاطر خشکی هوا چه خدایی نکرده مشکل تنفسی باشه حتما حتما دکتر ببر 

اسپری بینی راینوپ یا هر قطره ی سدیم کلرایدی براش بزن و اگه عطسه نزد که بینیش تخلیه بشه با پوآر بینیش ...

اره چند وقتیه بخاطر رفلکس گرفتگی بینی داره روغن زیتون زدم سینش ماساژ دادم ببینم فردا چطور میشه