2777
2789
عنوان

اونایی ک زایمان طبیعی کردن واژنشون مثل قبل شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3961 بازدید | 142 پست
شماهم فکر کن بعد بگو  چون من هرکس و دیدم افتادگی داشته طبیعی بوده بخاطر زور زدن زیاد زایمان رب ...

عزیز مثل اول که نمیشه ولی اونجوری شما میگیدم نمیشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
بری خصوصی خودش دوساعت بخیه میزنه بعدم تا چند وقت نزدیکی نداشته باشی خوب میشه ولی بری دولتی فقط پارگی ...

ممنونم عزیزم

اگه به پزشکم از قبل بگم و تاکید کنم چی؟ چون شاید بیمارستانی که میرم نیمه خصوصی باشه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم اگه به پزشکم از قبل بگم و تاکید کنم چی؟ چون شاید بیمارستانی که میرم نیمه خصوصی باشه

اون فکر کنم بگی زیبایی محسوب بشه هزینه بیشتر میگه بده ولی حالا بگو 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اون فکر کنم بگی زیبایی محسوب بشه هزینه بیشتر میگه بده ولی حالا بگو 

مرسی عزیزم

پس حتما بگم بهش

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اره بابا من عموم جراحه میگه ۷ لایه شکم باز میشه بعد یه دور میدوزن من خودمم بچه اولم درشت بود دنیا نم ...

من سزارین اورژانسی بودم    واقعا هم ترسناک بود   حین عمل رو ب موت و در حال احتضار بودم...هرچند ک این مدل برای همه پیش نمیاد.

من خودم را دوست دارم     
عزیز مثل اول که نمیشه ولی اونجوری شما میگیدم نمیشه 

کلا خود بارداری یک مقدار افتادگی رحم و مثانه میاره       ایشون تغییرات بعد زایمان طبیعی رو یک مقدار بزرگنمایی میکنه.

من خودم را دوست دارم     
خب پس خداراشكر خوشحالم برات كه شوهرت راضيه زندگيتون هميشه گرم باشه خواهري من

مرسی گلم ⚘

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
فقط می‌خوام بدونم منطق اونایی که میگن زایمان طبیعی خوبه چیه 

مثل شما کوته فکر نیستن😁ملکه انگلستان زایمان طبیعی میکنع زن اصغراقا کلاس زایمان سزارینشو میزارع😂

🙂بیشتر از خدا میدونی شما؟؟