2777
2789
عنوان

بچه ها میشه لطفا بیاین.مامان از وقتی بیدار شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
این علائم رو دارن  از نی نی سایت مشورت می‌خوای  باید متخصص  ببینه وای چه دلی  دا ...

چیکار کنم الان فقط نی نی سایت یادم اومد

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خدا بد نده راستش اره فکر کنم همین الان بردار ببرش دکتر نکنه دفع پروتیین داشته باشه یا کراتینینش بالا باشه کلیه شوخی بردار نیستا 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
فشار هم ک میگی نداره، انشالله چیزی نیست شاید ورمه دیشب شامتون شور یا چرب نبوده؟

مامانم یه هفته س غذا نمیخوره فقط سالاد و میوه و اینا میخوره

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود  
استارتر خدا بد نده راستش اره فکر کنم همین الان بردار ببرش دکتر نکنه دفع پروتیین داشته باشه یا کراتین ...

ممنون عزیزم.الان که باید برم امتحان ولی برگشتنی میبرشم

فشار هم ک میگی نداره، انشالله چیزی نیست شاید ورمه دیشب شامتون شور یا چرب نبوده؟

به نظرتون بخاطر گوشش نیست؟میگه احساس میکنم آب گوشم زیر چشمام جمع شده اینجوری شده