2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب قول آیت الله حق شناس :حاجتتونو مث طلب از خدا بگیرین تا نداده بیخیال نشین

اخه خدا قدرت مطلقه حتی اگه ب صلاحم نباشه میتونه ب صلاح کنه

در برابر قدرت خدا صلاح کشکه

وقتی ب قدرتش ایمان داشته باشی و اصرار کنی بهت میده

فقط نگو خدایا بهم بده هرچی شد با خودم - چون ممکنه بده اما بخاطره غرورت حمایتت نکنه

فقط بگو خدایا تو ک قدرتشو داری ب صلاحم کن و بهم بده

اونوقت چون ب قدرتش ایمان آوردی میگه این بنده منو خوب شناخته بهش بدین و خوشبختش کنین😊

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺   🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮

بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند بنا ندارد که بخواهد بدون سبب کاری را انجام بدهد .

این اسباب ممکن است ،اسباب مادی باشد،[مثلا] شما چرا غذا می خورید ؟خدا که می داند شما گرسنه اید دیگر خب شما را سیرتان کند.

خب چرا شما به غذا متوسل می شوید؟ شما مریض می شوید ،چرا دکتر می روید مگر بهتر نیست حالتان خوب بشود؟

اصلا مریض نشوید وقتی هم مریض شدید ، مگر شافی خدا نیست ؟چرا به دکتر مراجعه می کنید؟ چرا دارو مصرف می کنید؟ این ها اسباب مادی است که خود خدا عالم را عالم اسباب و سببات خلق کرده.

🔮 امام صادق می فرماید:«ابی الله ان یجری الاشیا الا باسبابها» [ترجمه] خدا بنا ندارد که کارها به جریان بیفتد مگر از طریق اسبابش.

[حالا این اسباب] گاهی مادی است مثل همان دارو و پزشک و غذا و وسیله نقلیه و این ها گاهی معنوی است مثل دعا و مثل صدقه و صله رحم و چیزهایی از این قبیل .

🔮خدا اراده کرده است که بخشی از سرنوشت انسان از طریق دعا رقم بخورد

پس اگر شما با دعا تغییری در سرنوشتتان دادید، عین اراده ی خداست. اگر ندادید، خلاف دستور خدا عمل کردید .

چون خدا فرموده :«ادعونی استجب لکم »[ترجمه] دعا کنید تا من اجابت کنم.

اگر شما دعا نکردید خلاف دستور خدا عمل کردید و ان دعا در واقع سرنوشت شما را عوض می کند .

پیامبر فرمود که:« الدعا یرد القضا وقد ابرم ابراما » [ترجمه] دعا سرنوشت را تغییر می دهد هر چند محکم محکم شده باشد.

چون سرنوشت با علل و اسباب مادی و معنوی تغییر می کند.

یکی از عوامل تغییر دهنده ی سرنوشت دعاست.

🖋پیاده شده از صوت استاد

کانال ایتا اصول دین استاد رضا محمدی شاهرودی @osooledin

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺   🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮

🔮تاثیر دعا کردن در تغییر تقدیر و سرنوشت

✅ پاسخ

بسمالله الرحمن الرحیم

مقدّری از پیش تعیین نشده، خود انسان به دست خودش #تقدیر و سرنوشتش را رقم میزند؛ یکی از آن علل و عواملی هم که سرنوشت را عوض میکند دعا است.

پیامبر فرمودند «الدّعاُ يَرُدُّ القضاءَ وَ قَد اُبرِمُ اِبراماً» دعا، قضایی را که محکم محکم شده را رد میکند و عوض میکند.

بنابراین اشتباه شما این است که:

یک؛ همه چیز از قبل نوشته شده و دیگر ما دست بستهایم!

و دو؛ دعا هم تأثیری ندارد چون مقدّر جبری است!

نخیر! دعا، خودش از مظاهر قضا و قدَر خداست، یعنی با دعا قضا و قَدَر عوض میشود.

مطلب بعدی شما خیال کردهاید که دعا خاصیتش فقط همان حاجتی است که انسان میخواهد!

در حالی که دهها خاصیت دارد، بلاها را دفع میکند و بهتر از آنچه را که انسان میخواهد، خدا برایش مقدر میکند.

خود دعا، از بهترین عبادت است؛ در روایت داریم که «الدّعا افضل العبادة» «الدعا مخ العبادة» خود #دعا بهترین عبادت است، انسان وقتی دعا میکند بهترین عبادت را دارد انجام میدهد.

وقتی میرود آن طرف و نتیجه دعایی که مستجاب نشده را میبیند آرزو میکند ای کاش هیچکدام از دعاهایش مستجاب نمیشد که همه میافتاد آنطرف! و خواص خیلی زیاد دیگری...

اشتباه شما این است که خیال کردهاید که نتیجهی دعا، همان حاجت حقیری است که انسان میخواهد! نه آن که ارزشی ندارد.

مطلب بعدی؛ اینکه میگویند "مصلحت خدا..." نه!

"مصلحت بنده نیست" نه اینکه مصلحت خدا نباشد! مصلحت بنده نیست.

این هم که خدا [اگر قرار باشد] مصلحت را هم درست کند، باید همهی عادتها را به هم بزند!

مثلا اگر این مطلب به او داده شود... مثل این میمانَد که بخواهد یک آتشی به بدنش وارد شود... بعد شما بگویید خب آتش نسوزانَد! خب آتش کارش سوزاندن است و اگر بخواهد همینجوری عادتها به هم بریزد که دنیا دنیا نیست و دیگر زندگی نمیشود کرد! آن وقت خدا باید مرتب معجزه کند!

به طور طبیعی اگر این حاجت داده بشود او بدبخت میشود... بگوییم خب خدا کاری کند که بدبخت نشود یعنی عادتها را همه را به هم بریزد و علل و اسباب را همه را از کار بیندازد! یعنی همه را معجزه کند خدا! آنوقت دیگر نمیشود زندگی کرد

📍 کانال اصول دین ایتا @osooledin

📌استاد رضا محمدی شاهرودی

🔮تاثیر دعا کردن در تغییر تقدیر و سرنوشت✅ پاسخبسمالله الرحمن الرحیممقدّری از پیش تعیین نشده، خود انس ...

شما رو خدا رسوند اینا رو نوشتی

ادامه میدم به خوندنم مطمئنا خدا حاجتم رو میده

من این مدلی نگاه نکرده بودم

دیدم رو عوض کردی

بسم الله الرحمن الرحیمخداوند بنا ندارد که بخواهد بدون سبب کاری را انجام بدهد .این اسباب ممکن است ،ا ...

این حرفا خیلی قشنگه

ولی یه نگاهی ب خودت میکنی میبینی کوهی از حاجات برآورده نشده داری

من ک برا یه حاجت ۱۵سال دعا کردم اجابت نشد

جوری ک کارم ب کفر و انکار عدالت خدا رسید

شما رو خدا رسوند اینا رو نوشتی ادامه میدم به خوندنم مطمئنا خدا حاجتم رو میدهمن این مدلی نگاه نکرده ب ...

انشالله به حق حضرت زهرا حاجت روا بشید

آتش بر ابراهیم گلستان نمیشد اگر تا آخر امیدوار باقی نمی ماند

این حرفا خیلی قشنگهولی یه نگاهی ب خودت میکنی میبینی کوهی از حاجات برآورده نشده داریمن ک برا یه حاجت ...

❓ سؤال
سلام چرا با انجام دادن دستوراتی که در روایات برای رسیدی به هدف مشخصی انجام می دهیم ولی باز به نتیجه مطلوب نمی رسیم مثل نماز #حاجت یا فلان عمل برای رفع قرض یا بیماری و...

✅ پاسخ
بسمالله الرحمن الرحیم
برای اینکه #دعا و انجام آن کارها، اینها، #در_حد_مقتضی عمل میکنند؛
برای اینکه چیزی اتفاق بیفتد، باید مقتضی موجود باشد، مانع مفقود[باشد].
گاهی مانع میآید جلوی آن #مقتضی را میگیرد، مثلا فرض کن شما دعا کردید، دعایتان هم مستجاب شده ولی مصلحتتان نیست... یا حالا[در این برهه از زمان] مثلا مصلحتتان نیست و در آینده [شاید] مصلحتتان است.
یا یک گناه میآید آن دعا را حبس میکند، صدقه را بی خاصیت میکند...

به هر حال آن دعا و آنها، در حد مقتضی عمل خودشان را میکنند اما گاهی عوامل میآیند و جلوی اثر آنها را میگیرد و از خاصیت میاندازد.

🖊پیاده شده از صوت استاد