2777
2789
عنوان

❌چرا پسرای سی ساله میرن خواستگاری دخترای هجده٫نوزده ساله⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دختره 19 ساله با سر قبول میکنه مریض بودن اونا به کنار یه سر مشکل دخترامونن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
چیزی که من از زبون خودشون شنیدم اینه که دختر کم سن رو راحت تر میشه کنترل کرد و تحت تاثیر قرار دادیکی ...

دخترای کم سن الان هم زبون دارن دومتر هم پر توقع هستن مگه نمیبینی تو سایت هرروز سر خرجی و گل و کادو دعواس همشون کم سن هستن

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

۳۵ تا ۲۰ . ۱۵ سال اختلاف سنی . انگار بچشه. چون ی دخترهم میتونه تو ۱۵ سالگی بچه بیاره.

مشکل از طرف همچین مردای کثیفیه فکرمیکنن اگه سنش کوچکتر باشه خیلی . خیلی ببخشید معذرت میخوام یعنی بدنش ظریفه خوبه واسه یه کاری کردن . چون این نمونه مردا همش دنبال این کاران

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چن وقت پیش رفتم عروسی ی ۴۰ ساله ۲۰ سالهنمیفهمم چرا

یاقران راست میگی؟ ۲۰ که دیگه بچشه بقولی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم