2777
2789

مثلا طرف ۳۵ سالشه، خواستگاری دختر ۲۰ ساله رفته، پس تکلیف دختری که ۳۰ سالشه، یا ۳۲ سالشه چی میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز خاصی رو از دست نمیدین

یه پسر هول که زن رو فقط کالای جنسی میبینه فقط این سبکی ازدواج میکنه

بیشتر دلتون واسه اون دختر کم سن باید بسوزه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بعدش نسبت سنی به هم میخوره و دخترا با پسرای کم سن تر از خودشون ازدواج میکنن تو دو دهه اخیر این اتفاق کم سابقه نبوده. وقتی ۲۰ سال پیش یه استاد جمعیت شناسی معروف این رو مطرح کرد فکر نمیکردم با چشم خودم ببینم ولی دیدم

سلیقه ایه و دلایل خودشون رو دارن که معمولا خودخواهانه هستش،

با اینحال من خودم انتخابم هم سن خودمه، کسی که شخصیتش شکل گرفته باشه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چون میخام دختره کم سن و سال بگیرند اگ زد تو سرش هم صداش در نیاد ولی اگ دختره همسن خودشون میگیرند نمیتونند داد و فریاد بکنند 😒

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️