2777
2789

همین امروز تو کانال خبری زده بود تابستون منتظر موج جدید باشیم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

همین اردیبهشت دلتا گرفتیم ما

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا

♦️مینو محرز: منتظر موج جدید کرونا در تابستان هستیم

متخصص بیماری‌های عفونی:
🔹سویه اومیکرونی که در ایران شاهد آن بودیم از نوع BA1 و BA2 در کشور بود، در حالی که در حال حاضر نوع BA4 و BA5 در آمریکا و اروپا شایع شده است.
🔹از طرفی در اسرائیل نیز گفته می‌شود که سویه دلتا شایع شده است، با این اتفاقاتی که در مناطق مختلف افتاده ما هم باید منتظر سویه جدید و موج تازه اپیدمی کرونا در تابستان باشیم.
🔹متاسفانه تکلیف ما درباره ویروس کرونا اصلا مشخص نیست،‌این ویروس بسیار عجیب و غریب رفتار می‌کند./ خبرآنلاین
@AkhbareFori

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

وای منکه خسته شدم بدون ماسک همه جا میرم 

میگن که آمار مرگ و میر صفر شده ک 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
عاموووو مث ک تموم شده  دیروز بیشتر ۵۰۰ نفر تو ورزشگاه ازادی بودن برا سرود

100 هزار نفر مجید جان

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

♦️مینو محرز: منتظر موج جدید کرونا در تابستان هستیم متخصص بیماری‌های عفونی: 🔹سویه اومیکرونی که در ا ...

خب اگه راست میگن دیروز در ورزشگاه رو میبستن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خب اگه راست میگن دیروز در ورزشگاه رو میبستن

🤷🤷🤷🤦🤦🤦🤦

استعاره بود😐  منظور تعداد زیاده 😑

استعارت خیلی کم بود

500کجا 100 هزار کجا

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil