2777
2789
وای لهنتییییی عررررررر پاره شدم😂😂😂😂😂اون لحظتو تصور میکنم غش میکنم 

همش فکر میکردم چرا مثه مای بیبی بسته نمیشه 

با یدستم جلوشو نگه داشته بودم با دست دیگم پشتو🤦🏻‍♀️😑😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم كار خوبي نيست متاسفانه مهموني داشتم كه يه شب خونم موندن صبح زود زن و شوهر يكي يكي رفتن حمام& ...

وااای چقد بد😐🤦‍♀️ حالا نمیتونستن صبر کنن😐

کار خوبی کردی شستی

ادم چندشش میشه😑

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
وااااای اینو یادم میاد میخام خودکشی کنم  پنج شیش سالم بود بعد دیده بودم مامانم نوار میزاره ولی ...

ای واااااای خیلی خوب بود😂😂😂😂😂😂

همش فکر میکردم چرا مثه مای بیبی بسته نمیشه   با یدستم جلوشو نگه داشته بودم با دست د ...

وووااااااییییی   شت😂😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
نمیدونم لامصبو 😂😂خیلی بد بود بعد ناخونامم بلند بود این ابای خشک شده رفته بود زیر ناخونام😂😂😂😂😂 ...

وای حالم بد شد خدا نکشتت😂😂😂😂

وای حالم بد شد خدا نکشتت😂😂😂😂

خدا نمیکشه منو بسکه تباهم😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
مهمون داشتیم بعد پسره جلو‌ما به نامزدش میگف میبرمت تو اتاق قناریمو نشونت میدما 😑😶منظورش ..چیزش بود ...

😳😳😳😳

وا 

یذره حیا ام خوب چیزیه😐😐

رفتم خونه مادرشوهرم برادر شوهرم لخت خوابیده بود من انگار اب یخ ریختن رو سرم نمیتونستم تکون بخورم نمی ...

تا چ حد لخت ینی؟؟؟؟😂😂 شلوارم نداش

یا فقط پیرهن نداش؟😂

عزیزززم😅 

😂💛

منم یه بار شب خونه ی بابابزرگم موندم بعد ساعت یازده شب بود ینده خدا گوشاش نمی شنید درست فکرمیکرد ماهم نمیشنویم هی به مامان بزرگم میگفت شلو.....دربیار‌کامل من وداداشم بودیم من هی صدا تی وی زیاد میکردم که صداشونو داداشم نشنوه بدترین شب عمرم بود😑