2777
2789
عنوان

خواهشا قبل ازدواج به روش سنتی…

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معرف از اسمش مشخصه فقط معرفی می‌کنه بقیه مراحل و تصمیم گیری خودت باید انتخاب کنی اگرم بد بشه در نهای ...

آخه معرفی هم داریم تا معرفی ، مثلا تو بگی از وضعیت فلانی خبر ندارم یه چیزی ولی دروغ و شر و ور تحویل طرف بدی و الکی تعریف و تبلیف کنی بعد بره ببینه اصلا اون چیزی نیست که گفتن خیلی بده

کجا هستین ک دیگه مرد ۱۷۵ سانتی نیست دورو برتون؟من محیط کارم اکثر مردا متوسط هستن بعضیا هم بلندند ولی ...

ربطی به کجا هستم نداره مگه دست منه هرچی کیس کوتاهه میاد سمتم😒 زن ۱۷۰ قدش خیلی بلند نشون میده ولی مرد ۱۷۰ انگار کوتاهه کنارش پاشنه بلندم نمیتونی بپوشی

عزیزم دورت بگردم میشه تاپیک، (میخوام بلاگر شم) رو از کاربریم گزارش بزنی 😞💔 توسط خانواده همسرم دارم شناسایی میشم، برات آیت الکرسی و حمد میخونم به نیت حاجت رواییت، تورو خدا زدی لایک کن بخونم برات 😞😭

واسه سنتی قبل از آشنایی حضوری عکس طرف رو بخواین همیشه

و قد و وزن طرف اگه براتون مهمه و خیلی نکات دیگه رو پرسو جو کنید حالا یا از معرف یا خانواده طرف

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

دقیقا به همین دلایل سالهاست که خواستگار سنتی راه نمیدم خونه 

چون چیزی که دیگران برای ما در نظر میگیرن اونی نیست که ما میخواییم و بعضا بقول شما ، تازه ما رو هم مسخره میکنن که مگه خودت کی ای خونت کجاست مامان بابات کی ان و ...

منی که توسط معرف آشنا شدم مادرشوهرم همسایه دختر خالم بود( آرایشگاه داره)بهش میگه یه دختر خوشگل مث خودت بهم معرفی کن اونم منو معرفی میکنه...در نگاه اول اصلا منو پسند نمیکنه اما شوهرم یک دل نه صد دل عاشقم میشه...با اصرار شوهرم میاد خاستگاری و هنوزم میگه خودم کردم که لعنت بر خودم باد  🤣...البته ظاهر براش مهم بود ولی شوهرم منو پسند کرده بود الان بعد ۱۳سال هنوزم همدیگرو دوست داریم ولی مادرش نه...خداروشکر راضیم مرد زحمت کش و چشم پاکی

ای وای موافقم،دختره خاله من طلاق گرفته خب؟بعد منومامانم تواتوبوس بودیم خانوم‌کناریمون ی خانم خوب و جوون و مهربون بود باهم هم صبحت شدیم یکم بعد گفت دختری شبیه خودت رو داری معرفی‌کنی؟گفتم واس چی؟گف یکی هس زنش ازش طلاق گرفته گفته بچه دارنمیشی ،پسره اونقد خوبه بزن ازسرش نونشو بگیر،خونه داره ماشین داره مغازه داره ...اقا اینقددد تعریففف کرد،گفتم اره یکی هس طلاق گرفته شرایطشون بهم میخوره گف اره اره شماره رو بده سریع شماره رو دادم و تمام..بعد ب دخترخالم‌جریانو گفتیم،طبق تعریف های اون خانم،منم ب دخترخالم تعریف کردم چنان با اب و تاب گفتم ک دخترخالمم خوشحال شد گف کاش زودزنگ بزنن و منتظرموندن..خلاصه خلاصه اینا قرار اشنایی گذاشتن،مادره پسره خیلیی خوشگل ،خانم و مهربون بود،باشخصیییت و بسیاررر پولدار بودن خانواده پسره،اما تا عکس پسرو خایتن،وای خدایا توبه منو ببخش......ی چشمش ب اونور نگا میکرد،ی چشمش اینور،اصلا وقتی مستقیم نگات میکرد،چشماش هرکدوم‌ی وری بود،خودشم‌دورنگ بود یکی طوسی یکی مشکی.وای پیشونیش انگار باد کرده بود،خدایا ببخشا ولی بیش ازحد زشت بود خیلیییی،هیچکی نمیتونسن قبولش کنه ب عنوان شوهر،ببین تموم‌امتیازهارو داشتا،امااا قیافه بد...هیچی دیگ‌دخترخاله ردش کرد گف این چیه اخه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

ای وای موافقم،دختره خاله من طلاق گرفته خب؟بعد منومامانم تواتوبوس بودیم خانوم‌کناریمون ی خانم خوب و ج ...

ای جانم ما اصلا هدفتون تمسخر دیگران نیست خودمونم خوب میدونیم ولی واقعا آدم تو پرش میخوره این جلسه اولی گفت دستتو میشه بگیرم🤮🤮گفتم به هیچ عنوان چندش کثافت دوست دختر خودش بهش گفته لاغر و کوتاهی دکمشو زده رفته ازدواج کرده با یکی دیگه اه ها