2777
2789
۵ ، ۶ سالم بود  یه بار رفتم خونه مامان بزرگم بابابزرگم رفته بود روی تخت مامان بزرگم( تخت یه نف ...

وواااایی بچه عمه ی شوهرم دیده بود باباش رو مامانشه بدو بدو رفته بود به مامان بزرگش گفته بود بابا داره مامانو میکشه همسایه بودن اینم کلید داشته رفته خونشون دیده... 😂 بعد بچه هه هر کی می‌دیده بازم می‌گفته بابا داشت مامانو میکشت بیچاره عمشم سرخ میشد میگفت اینجوری😂😂😂

بیام بدوزمت😂😂😂😂من کلن ادم تباهی بودم 

😂😂😂من‌ نمیخاد بدوزی شلوارتو بده بالا خانم نوار بهداشتی😂😂😂کاش بچه منم عین تو بشه بخندیم

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس برا چیت بود دیگ🤣

خخ یهدگاری

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
وواااایی بچه عمه ی شوهرم دیده بود باباش رو مامانشه بدو بدو رفته بود به مامان بزرگش گفته بود بابا دار ...

من فقط موندم چرا پدرمادر حواسشون نی بچه نبینه 🤦‍♀️

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
😂😂😂من‌ نمیخاد بدوزی شلوارتو بده بالا خانم نوار بهداشتی😂😂😂کاش بچه منم عین تو بشه بخندیم

بچتو دوروز بیار بزا پیش من کپی برابر اصل تحویل بگیر😂😂😂😂

شلوارمو دیگه نمیشد بکشم بالا بخدا خیلیم تلاش کردم نگهش دارما ولی لامصب فقط میخاس ابروشرفمو ببره😂😑

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
مربوط به خودمون بود😩 شب خونه برادر شوهرم مهمان بودیم و برای خواب موندیم، صبح برادرشوهرم رختخوابمون ...

خیلی کار شرم اوری انجام دادین رخت خواب وتخت دیگران برای رابطه غریبه ها نیست ادم میتونه صبر کنه بره خونه خودش 

واقعا بی ملاحظه این 

بچتو دوروز بیار بزا پیش من کپی برابر اصل تحویل بگیر😂😂😂😂 شلوارمو دیگه نمیشد بکشم بالا بخدا خیلیم ...

تصورت کردم 😂😂😂😂واقعا یاد بچم میدی🤤😂

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂
تصورت کردم 😂😂😂😂واقعا یاد بچم میدی🤤😂

😂😂😂من بدون اینا شرفم رفته تروخدا دیگ تصورم نکن😂😂😂اره خودم میشم خاله بچه جلوش نوار عوض میکنم یاد بگیره به فنا بده همه چیو😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
😂😂😂من بدون اینا شرفم رفته تروخدا دیگ تصورم نکن😂😂😂اره خودم میشم خاله بچه جلوش نوار عوض میکنم یا ...

😂😂😂😂😂😂خیلی خوبی

😂😂😂😂😂😂خیلی خوبی

چاکرتم😂❤

خیلی کار شرم اوری انجام دادین رخت خواب وتخت دیگران برای رابطه غریبه ها نیست ادم میتونه صبر کنه بره خ ...

ممنون از پند شما، اما،اوایل ازدواج این ملاحظات رو برنمیتابه عزیزم.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸