۵ ، ۶ سالم بود یه بار رفتم خونه مامان بزرگم بابابزرگم رفته بود روی تخت مامان بزرگم( تخت یه نف ...
وواااایی بچه عمه ی شوهرم دیده بود باباش رو مامانشه بدو بدو رفته بود به مامان بزرگش گفته بود بابا داره مامانو میکشه همسایه بودن اینم کلید داشته رفته خونشون دیده... 😂 بعد بچه هه هر کی میدیده بازم میگفته بابا داشت مامانو میکشت بیچاره عمشم سرخ میشد میگفت اینجوری😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂😂😂من نمیخاد بدوزی شلوارتو بده بالا خانم نوار بهداشتی😂😂😂کاش بچه منم عین تو بشه بخندیم
بچتو دوروز بیار بزا پیش من کپی برابر اصل تحویل بگیر😂😂😂😂
شلوارمو دیگه نمیشد بکشم بالا بخدا خیلیم تلاش کردم نگهش دارما ولی لامصب فقط میخاس ابروشرفمو ببره😂😑
نخووووووووووون 😬😂 بهخرهمیگنازیکتا سه بشمار؛خرهمیگه:١...٢..٣...!سلامتیاوناییکهشماردن..😂🥀🖤 عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂 درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
😂😂😂من بدون اینا شرفم رفته تروخدا دیگ تصورم نکن😂😂😂اره خودم میشم خاله بچه جلوش نوار عوض میکنم یاد بگیره به فنا بده همه چیو😂
نخووووووووووون 😬😂 بهخرهمیگنازیکتا سه بشمار؛خرهمیگه:١...٢..٣...!سلامتیاوناییکهشماردن..😂🥀🖤 عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂 درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕