2777
2789

تاپیک دومه مگه برا مهریه میان دم در

خونه رفیق شوهرم کنار خونهٔ مای همسرش که طلاق گرفته، . نمیدونم شکایت کرده مهریه رو به اجرا گذاشته 

امروز تو حیاط بودم که رفیق شوهرم از بالای دیوار پرید تو حیاط ما. قلبم ایستاد دهنم سرویس شد

گف مأمورا اومدن دم در. برن می‌رم 

اومدن دم در. ما در زدن فرار کرد رفت تو حیاط خلوت. نردبان گذاشت و پرید تو خیابون.

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

اگ‌حکم جلب داشته باشه اره

خب اگر نتونه پیداش کنه چی

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂حقشونه این مردا

😂😂خیلی باحال بود

خب اگر نتونه پیداش کنه چی

هیچی میمونه تا گیر بیفته میندازنش زندان باز باسند ازاد میشه فرار میکنه

انقد اذیت میکنه تابیخیال بشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲