2777
2789

من بچه اولم 

مامانم میگف تقریبا دوسالو خورده ای داشتی بعد صبح بود بابای بابام ینی اقاجونم اومده بود پشت در تابستونم بود مامانمو بابام تو حیاط چفت بغل هم خابیده بودن بعد اقاجونم ک درمیزنه اونا متوجه نمیشن من بیدار میشم میرم اجرمیزارم زیر پام درو بار میکنم مامانم میگف یه لحظه بیدار شدم دیدم بنده خدا اومده تو اون وضعیت مارو دیده بعد داره برمیگرده دیگه از خجالت چیزی نگفتم رف درم بست 😐😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
مهمون داشتیم بعد پسره جلو‌ما به نامزدش میگف میبرمت تو اتاق قناریمو نشونت میدما 😑😶منظورش ..چیزش بود ...

چه هول و بی فرهنگ

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای اینو یادم میاد میخام خودکشی کنم  پنج شیش سالم بود بعد دیده بودم مامانم نوار میزاره ولی ...

وای منم شبیه اینو داشتم

ابجیم کوچیک بود 1سال یا 2سالش بود منمم جلوش نوار عوض میکردم

یه بار رفتم بیرون

وقتی برگشتم دیدم مامانم عصبانی

گفتم چی شده 

گفت کاره توئه اره من جلو بچه اینکارا رو نمیکنم

گفتم چکاری گفت نوار عوض کردی جلوش

گفتم چطور

گفت برو تو اتاق میفهمی

اقا این ابجیم رفتی رونه دونه نوارا رو در اورده 

مامانم میگفت یکی میزاشت یه دور تو خونه میزد دوباره یکی دیگه میزاشت

اتاقو پر از نوار کرده بود  

دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست😔کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست🥺😔بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست😔اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست❤❤😔
وااااای اینو یادم میاد میخام خودکشی کنم  پنج شیش سالم بود بعد دیده بودم مامانم نوار میزاره ولی ...

ووواااایییییییی منمممم این اتفاق برام ی جور دیگش افتاده بود ۸سالم بود  بسته نوار بهداشتی دیدم بعد بازش کردم فکر میکردم پوشک بچه است اون زمانم تبلیغ مای بیبی مای بیبی دوست داریم مای بیبی ما با تو چقد خوشحالیم و.. این اومده بود منم اینو محض خنده برداشتم اومدم جلو مامان و خواهر و برادرم و بابام گذاشتم وسط پاهام اون اهنگه رو میخوندم و میرقصیدم 😐🤦🏻‍♀️ 

مامان و خواهر بزرگم قرمز شده بودن هی میدویدن دنبالم اینو ازمن بگیرن منم دور خونه میدویدمو بهشون نمیدادم 🤦🏻‍♀️ خاک توسرم 😂🤦🏻‍♀️

ووواااایییییییی منمممم این اتفاق برام ی جور دیگش افتاده بود ۸سالم بود  بسته نوار بهداشتی دیدم ب ...

وای مردم از خندهه

دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست😔کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست🥺😔بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست😔اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست❤❤😔
وای منم شبیه اینو داشتم ابجیم کوچیک بود 1سال یا 2سالش بود منمم جلوش نوار عوض میکردم یه بار رفتم بی ...

وایییی خدااااا الهییی بگردم😂😂😂😂😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
متاسفانه منتظر دعوت نمیمونن،خودشون زنگ میزنن داریم میایم🤣

کلا اینا مثه اینکه خیلی از نظر فرهنگی شعوری در لول پایینی قرار دارن🤣

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
وایییی خدااااا الهییی بگردم😂😂😂😂😂

کله بسته رو خالی کرده بود 

دم به دقیقه یکی میزاشت حالا پوشک هم پاش بود این میزاشت تو شلوارش تازه بابامم دیده بود

میگفته خوشگل شدم  

ووواااایییییییی منمممم این اتفاق برام ی جور دیگش افتاده بود ۸سالم بود  بسته نوار بهداشتی دیدم ب ...

وای لهنتییییی عررررررر پاره شدم😂😂😂😂😂اون لحظتو تصور میکنم غش میکنم 

کله بسته رو خالی کرده بود  دم به دقیقه یکی میزاشت حالا پوشک هم پاش بود این میزاشت تو شلوارش تا ...

ای خدا خیلی بده ادم ضایع میشه😂😂😂

اوایل ازدواجمون یهو وارد خونه شدم دیدم شوهرم داره پ و ر ن میبینه تو ماهواره، تا منو دید سه متر پرید ...

خواهر بد موقع نیا دیگ😅

عکس العملت چی بود؟😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...