2777
2789

سه قلو های من(دوتا دختر یکی پسر ) امسال میرن کلاس اول ..مدرسه هایی ک انتخاب کردم و گفتن عالیه شیفت مخالف هم هستن..حالا موندم ب خاطر اینکه شیفت مخالف هم هستن اونجا ثبت نام کنم یا بگردم ی مدرسه دیگه پیدا کنم ک هم شیفت باشن..  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هزار ماشاالله بهشون . اول بگم خدا قوت بهت مامان قوی 😍 

دختر من مهر میره پنجم دختر دومیم میره کلاس اول . من روی تجربه مدرسه رفتن بچه ام بهت میگم دیگه ببین با توجه به شرایط خودت چه جوره . اول ببین مدل پسرت چه جوره با دخترا جوره ؟یا تک روی و شیطنتش بیشتره ؟ اگر با دخترا میسازه خوبه که همه هم شیفت باشن . اینجوری با هم میرن مدرسه شما هم یه نفسی میکشی ظهر میان خونه مثلا عصر هم یه ساعتی تعیین میکنی میشینی پای درس و مشقشون . چون بالاخره بچه کلاس اول باید بشینی پاش تا جا بیفته و راه بیفته و این خیلی اعصاب میخواد شما هم که هزار ماشاالله کارت سه برابره .‌ولی نه اگر حس میکنی گل پسر شیطونه و با دخترا سازگاری نداره میتونی شیفت مخالف برداری و از فرصت صبح استفاده کنی اونی که صبح رفته ظهر تا اون یکی نیست مشقاشو بنویسه . در کل سال پر کار و فعالی  در پیش رو داری ولی اگر شیفت مخالف باشن مساله اماده کردن و رفت و امدشون طولانی تر میشه یه شیفت باشن یه جا میفرستی یه جا بر میگردن  . اینا دیگه به شناخت خودت از بچه هات بر میگرده که چه مدلی راحت تر باشی ولی حتما ماشاالله از اول همین تجربه رو داشتی چون انگار سه برابر بقیه بچه داری کردی و حتما یه برنامه روتین داری . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام هزار ماشاالله بهشون . اول بگم خدا قوت بهت مامان قوی 😍  دختر من مهر میره پنجم دختر دومیم ...

ممنون عزیزم..تقریبا باهم میسازن..من با توجه ب مدرسه های نمونه توی شهرمون ک انتخاب کردم میگم...شوهرمم میگه ی شیفت باشن بهتره باهم بیدار میشن و راهی میشن..

پس باید بگردم ی مدرسه دیگه پبدا 

ممنون خانمی از وقتی ک برام گذاشتی

عزیز میدونم خیلی از زایمانت گذشته ولی سوالم اینه بچه هات چند هفته به دنیا اومدن ؟ بارداریت چطور بود ...

۳۵ هفته زایمان کردم. ‌۱۰ روزم توی دستگاه بودن

دوران بارداری هم خیلی سخت بود مخصوصا ماه آخر.کلا استراحت مطلق بودم..

مبارکت باشه ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی 🌷🌷🌷

ولی تا میتونی استراحت کن..چون بعدا خبری از استراحت کردن نیست..🤪😂