2777
2789

سه چهار شب پیش خواب دیدم عبام تو مسجد گم شده دیشب خواب دیدم چادرمو تو مسجد گم کردم

چادری نیستم در واقعیت ولی محجبه هستم

هر بار هم با کلی آدم گشتیم پیدا نشده

اگه تعبیر به خیر نمی کنید لطفاً چیزی ننویسین قربونتون ❤️❤️❤️

وقتی میخوای خوبی رو تعبیر کنی باید اون چیزی ک تو خواب میبینی بدونی چه تاثیری تو زندگیت داره..خب چادر چون محجبه ای برات مهمه ، پس ی چیزی رو گم کردی ک برات مهمه، مجردی؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر همسر آدمه...

مادرم میگفت زن همسایه مون فوت شد بعد چهلمش خوابش رو دیدم که گریه میکنه و میگه مادرم میخواد چادرم رو بده به خواهرم ...

میگفت خواب رو به همسایه نزدیک تعریف کردم بعد چند وقت معلوم شد مادر زنه گفته بیا و اون دخترم و بگیر ...

و شوهرش بعد مرگ زنش خواهر زنش رو گرفته بود 

❤❤❤
وقتی میخوای خوبی رو تعبیر کنی باید اون چیزی ک تو خواب میبینی بدونی چه تاثیری تو زندگیت داره..خب چادر ...

در شرف نامزدی ام عزیزم

و هردو بار یه حس رو داشتم تو خواب، نگران بودم تشویش داشتم که چرا پیدا نمیشه مونده بودم چیکار کنم

چادر همسر آدمه...مادرم میگفت زن همسایه مون فوت شد بعد چهلمش خوابش رو دیدم که گریه میکنه و میگه مادرم ...

چه جالب! نامزدم مداحه

هردوبار تو مسجد گم کردم دیشبم تو مسجد مراسم هیأت بود

در شرف نامزدی ام عزیزمو هردو بار یه حس رو داشتم تو خواب، نگران بودم تشویش داشتم که چرا پیدا نمیشه مو ...

بسلامتی و مبارکی باشه عزیزم

تعبیرش ازدواج خیر و مبارکیه.. اون پسر باعث افزایش دیانت و خیر دنیا و آخرتت میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بسلامتی و مبارکی باشه عزیزمتعبیرش ازدواج خیر و مبارکیه.. اون پسر باعث افزایش دیانت و خیر دنیا و آخرت ...

عزیزم… قربونتون بشم انشاءالله اینطور باشه خیر بیاره

خیالم راحت شد خیلی ممنونم 🫂❤️❤️

چه جالب! نامزدم مداحههردوبار تو مسجد گم کردم دیشبم تو مسجد مراسم هیأت بود

صدقه زیاد بده...

چند سال پیش خواب میدیدم شوهر خاله شوهرم که فوت شده چادر من رو برداشته در حالی داخل چادرم پر پول بود و فرار میکنه...منم جیغ کشیدم و رفتم از دستش کشیدمش بیرون و فرار کردم ...

شوهرم با موتور تصادف کرد و زخمی فقط شده بود ...

صدقه یادت نره

❤❤❤