2777
2789

البته چیزی که بقیه میگم برادره من قبولس ندارم

۲۰ سالمه یه شخصی هست از موقعی که یادمه همش سرزنش و اذیت و دستش هر موقع عشقی کشید رو من بلند میکنه به بهونه که اصلا نگم براتون منم آسم دارم سریع خسته میشم نفس کم میارم سریع نمیتونم درست از خودم دفاع کنم موقعه دعوا 

بالای ۱۰۰۰ بار اتفاق افتاده

این کم میگم‌اغراق نیست همش به یه بهونه ای نشستم تو خونه میاد دعوا راه میاندازه اونم یه طرفه در حالی که من باور کنین چندین ساله حتی علاقه ای ندارم صورتش نگا کنم 

اون ۳۷ ۳۸ سالشه تا همین دیشب باز اومد من داشتم با کامپیوتر ور میرفتم 

اومد برگست گفت چرا انتخاب رشته نمیکنی تکلیفت چیه واس زندگیت چرا موهاتو کوتاه نمیکنی چرا کار نمیکنی اصلا لا به اون چ ربطی داره زندگی و کار و موهای من

مث همیشه سعی کردم جلو خودمو بگیرم نگاهم نکردم

بهش گفتم برو حال و حاصل کل کل باهاتون ندارم دنبال دعوایی مثل همیشه 

اومد نزدیک تر باز از این صحبت ها

یقمو گرف گفت اینجوری نگا نکن اینجوری نگاه نکن

چندتا ضربه خورد به صورتم الان اثری نیست ولی ورم لبم هست عکسم گرفتم

برگشت لگد به کامپیوتر رد شکوندش و گوشی از دستم قاپید محکم زدش زمین

در صورتی که اصلا همچین حقی نداره

بعد چند سال باشه قیافتو دیدم در این حد از شدت کارایی که سرم آورده 

طبیعتا میدونم یکی از دلایلش لاغر اندام بودن و اسم منه و گرنه من اینارو نداشتم و هیکل درست حسابی بود

جرئت نگا کردم نداشت ولی میدونه اینطوری این کارو ادامه میده راحت

من میدونم هدفش یه چیز دیگ اون فکر میکنه میتونه اینطوری غلبه کنه و ارث بالا بکشه مقلا یعنی ترسانده خب اینو ولش

۲چ سالمه از دستش نصف موهوم سفید شده

مش به خاطر اونه

هیچکی تو خونه نبود فقط من بودم

کسی هم‌ندیده اما آخرش مادر و برادرم اومدن

فهمیدن و‌خودشون بهشون گفت چکار کرده

ولی شهادت نمیدن مطمئنا اینا

اما یه متروی از پیام های رد و بدل شده برادرم دارم که خواهرم ازش پرسیده چی شده و اون گفته که اومده اون شخص باهام دعوا کرده

و عکس از کامپیوتر و موبایل و وزن لبم گرفتم

مدرکا کافین 

به نظرتون حکمش چی میتونه باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پرسید جوابش ندادی، توکه میشناسیش، نباید عصبی اش کنی

الانم این کارها فقط رابطه خراب ، خراب تر میکنه.

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

واقعا متاسفم ،برادرت سنش کم هم نیست،فقط باید تا رد کتکاش هست بری پزشک قانونی تشکیل پرونده بدی حتی الانم نخای شکایت کنی ،هرموقع شکایت کنی پرونده پزشک قانونی میاد روی شکایتت عکس و اینا فایده نداره

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

چرا مادرت و اون یکی برادرت اجازه میدم همچین کنه باهات ؟ من از دادگاه سردرنمیارم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

تو دنبال کارات باش همونام خوبه .مرتیکه متاهله ؟

فرصت هم کردی حتماااا برو کلاس دفاع شخصی لازم نیست به خانواده ات بگی همچین کلاسی میری دفعه ی بعد اومد سمتت همچین بزنش که اسمش یادش بره .دیگه جرات نمیکنه بیاد سمتت

‌برای اتاقتم قفل بساز که هر وقت این لندهور اومد درو از داخل قفل کنی ...مرتیکه فقط با تو مشکل داره یا کلااا روانیه رو همه ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

پول‌ وکیل ندارم

وکیل تسخیری همه ی دادگاه دارن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هیچشاهد نداری خودشم تو دادگاه اقرار نمیکنهآثار کبودیت هم که رفتهباهاش دهن ب دهن نذار آدم بدیه

اگه از صحبت هاش بتونم رکورد بگیرم صبطشون‌کنن و از زیر دهنس بکشم که دعوا کرده چی

برو سر کار شاغل شو.  یکی میشناختم همینطور بود میگفت حتی نمیتونم غایب مدرسه بشم میاد کتکم میزنه. متاهل هم بود برادرش

الان شاغله 

برادرتون مجرده؟

حل اختلاف شکایتش بکن 

یا 

عمه عمو دایی آبروش ببر باهاش حرف بزنن