الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همينطور عزيزم كلي دندون خراب دارم دوسه تاشو فقط به خاطر اينكه پول عصب كشي نداشتم كشيدم خود دندونپزشكه مي گوفت درست ميشه با عصب كشي ولي من ميگفتم پول ندارم اخه وديگه ميكشيد
ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
والا میگه اونجوری نمیدونم دست کی میرسه لااقل اینجوری چند تا خانواده رو که میدونم نیازمندن نجات مید ...
انشالله خدا برکت به مالشون بده .درست میگن ادم فقیر سید و غیر سید نداره
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!» آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.. هوچی گری اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند ! 🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
واالا اگه دوستان ایراد نگیرند ..این شخص هم خمس مالشه میخواد بین فقرا پخش کنه ..نمیخواد بده م ...
به هر حال اون خمس نمیشه عزیزم صدقه است . میتونه چندتا فقیر سید از مراکز خیریه پیدا کنه زنگ بزنه دفتر مرجع اجازه بگیره بیشترشو بده به اونا یه مقدار کمیش هم بده دفتر مرجعش