2777
2789

سین کرده هیچی نگفته 😐

همیشه اینطوریه

چقد بدم میاد از این رفتارا

نون نخوردی جواب بدی اخه؟؟؟

هر چقد میخوام مثل خودش جواب بدم نمیشه

اخه تو حضوری خیلی گرم برخورد میکنه فقط تو محازی اینطوریه

واقعا نمیتونم تصور کنم چطور بدون ذوق باید زندگی کرد!

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

توقع نداشته باش من دوتا دوست دارم یکیشون توی مجازی ماسته تو واقعیت خوبه اون یکی توی مجازی خیلی خوبه توی واقعیت خوب نیست هرکسی یک مدلیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع نداشته باش من دوتا دوست دارم یکیشون توی مجازی ماسته تو واقعیت خوبه اون یکی توی مجازی خیلی خوبه ...

وای 😐😂

اخی دقیقا

حالا من ، هم تو واقعیت هم تو مجازی با ذوقم

با هر کسی مثل خودش باش. وقتی اون مدل رفتار رو توی چت داره پس توقع همون رفتار رو از طرف تو توی چت دار ...

دقیقا

از این به بعد جواب پیاماشو نمیدم مثل خودش تک و توک جواب میدم

نکن این کارو دختر خوب 🙄😂

میدونی همین امشب خواهرم چندتا سوژه از خانواده مادریم فرستاده بود گروهی ک منو خواهرام هستیم اونا کلی خندیدن و قهقه زدن ولی من اصلا نتونستم ب نظرت من مشکل دارم یعنی بعضی وقتا حس میکنم افسردم

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

این که خوبه

جاری من برعکسه

تو چت کلللی با هم چرت و.پرت میگیم میخندیم. در واقعیت کوه یخخخخ

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
این که خوبهجاری من برعکسهتو چت کلللی با هم چرت و.پرت میگیم میخندیم. در واقعیت کوه یخخخخ

مگه میشهههه 😐😂

میدونی همین امشب خواهرم چندتا سوژه از خانواده مادریم فرستاده بود گروهی ک منو خواهرام هستیم اونا کلی ...

عزیزم دلیل اینکه جواب ندادی چی بوده

اصلا خندت نیومد از اونا؟

مگه میشهههه 😐😂

تازه، یه بار من و شوهرم، اونم با شوهرش، اتفاقی توی یک ون سوار شدیم. من و اون کنار هم نشستیم و تا مقصد،از هر دری صحبت کردیم. وقتی پیاده شدیم من داشتم میرفتم کنارش راه برم بقیه صحبتهامونو بکنیم، اون فوری رفت زیر بغل شوهرشو گرفت از ما جلو رفتن. من موندم فقط!!!!!!

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
تازه، یه بار من و شوهرم، اونم با شوهرش، اتفاقی توی یک ون سوار شدیم. من و اون کنار هم نشستیم و تا مقص ...

وای چقد این ادما رو مخننن

ولش کن دیگه از این به بعد انقد گرم نیگر باهشا

عادی باش

وای چقد این ادما رو مخنننولش کن دیگه از این به بعد انقد گرم نیگر باهشاعادی باش

الان عادت کردم دیگه.