توقع نداشته باش من دوتا دوست دارم یکیشون توی مجازی ماسته تو واقعیت خوبه اون یکی توی مجازی خیلی خوبه توی واقعیت خوب نیست هرکسی یک مدلیه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با هر کسی مثل خودش باش. وقتی اون مدل رفتار رو توی چت داره پس توقع همون رفتار رو از طرف تو توی چت داره حتی اگه این طور نباشه تو باز همون مدل خودش رفتار کن
میدونی همین امشب خواهرم چندتا سوژه از خانواده مادریم فرستاده بود گروهی ک منو خواهرام هستیم اونا کلی خندیدن و قهقه زدن ولی من اصلا نتونستم ب نظرت من مشکل دارم یعنی بعضی وقتا حس میکنم افسردم
تو چت کلللی با هم چرت و.پرت میگیم میخندیم. در واقعیت کوه یخخخخ
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
تازه، یه بار من و شوهرم، اونم با شوهرش، اتفاقی توی یک ون سوار شدیم. من و اون کنار هم نشستیم و تا مقصد،از هر دری صحبت کردیم. وقتی پیاده شدیم من داشتم میرفتم کنارش راه برم بقیه صحبتهامونو بکنیم، اون فوری رفت زیر بغل شوهرشو گرفت از ما جلو رفتن. من موندم فقط!!!!!!
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
وای چقد این ادما رو مخنننولش کن دیگه از این به بعد انقد گرم نیگر باهشاعادی باش
الان عادت کردم دیگه.