2777
2789
عنوان

اگه بخواید به نیازمندا کمک کنید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 80 پست
بحث اینکه اعتماد سخته ....اینم یه امانته دست من ...میخواد چند وقته دیگه بده دستم ...

من خودم  چندین سال پیش فقر رو به معنای کامل درک کردم و گرسنگی هم کشیدم ولی هیچی ب اندازه بچه مریض سخت نیست  بچه مریض. بیماریش یه طرف اینکه نتونی هزینه شو بدی یه طرف .......به بیماران نیازمند کمک کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بيماراي اعصاب وروان واقعا مظلومن ما خودمون دوتا بيمار اعصاب وروان داريم هزينه هاي دارو و روانپزشك و بستري خيلي بالاست ما خودمون حتي نميتونيم بستريشون كنيم اينو نميگم كه به من كمك كني ولي اسايشگاههاي بيماراي اعصاب هم سر بزن 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
کسی میخواد پولی بهم بده برای کمک به نیازمندا ....گفته هر کاری که خودت صلاح میدونی...والا اینقدر مشکل ...

بآ توجه به اینکه الان مردم مشکل اقتصادی دارن سبد کالا بهتر از هر چیزیه.. 

الان ما یه گروه تشکیل دادیم و یه شماره کارت گذاشتیم هر دو هفته همه حداقل نفری ۵ هزار تومن واریز می کنند، ما با اونا که در مجموع میشه حدود ۵۰۰ هزار تومن برای یه نیازمند مواد غذایی می خریم و تحویل میدیم.. مرغ و برنج و این چیزا.. 

چاره ای نیست خودمون باید به همدیگه کمک کنیم که حداقل دور و برمون گرسنه ای نباشه 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
منو همسرم سالی یه جهاز دختر میدیم کامل که قسط ازدواج دارن  میشه وسیله بخری برای بچه های مژده ا ...

خدا به زندگیتون برکت بده.. عالیه واقعا.. خیر ببینید 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
واالا اگه دوستان ایراد نگیرند  ..این شخص هم خمس مالشه میخواد بین فقرا پخش کنه ..نمی‌خواد بده م ...

خمس فقط براساداته 

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
عزيزم بيماراي اعصاب وروان واقعا مظلومن ما خودمون دوتا بيمار اعصاب وروان داريم هزينه هاي دارو و روانپ ...

اره

منم دندونام ریخته و پول ندارم درست کنم😔😢

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

خدا خیر بده آدمهای نیکوکار را  یه پیشنهاد به نظرم یه مبلغ بدهید به قصابی مورد اطمینان که مثلا  اندازه ی ده میلیون درعوضش گوشت بده  آدمهای مستحق که توانایی خرید گوشت ندارن یک کیلو یا دو کیلو گوشت صلواتی بدن یا برنج فروش ویا...وسایل مورد نیاز خانواده های مستحق

واالا اگه دوستان ایراد نگیرند  ..این شخص هم خمس مالشه میخواد بین فقرا پخش کنه ..نمی‌خواد بده م ...

توروخدا اگه بتونین به من در حد یه وعده غذای برنجی کمک کنید به خاطر بچه ی ۷سالم بخواین عکس خونم عکس بچم میدم کم خونی داره شوهرم معتاده و هر مدت میندازنش زندان من با حقوق کمیته و یارانه زندگیمون میگذرونم فقط خدا از حالم خبر داره خریت کردم دومی اوردم الان حتی سرکار هم نمیتونم برم بچم ۸ماهشه شیرم خشک شده از گرسنگی  

دوستان عزیز ختم قران برای اموات یا برای سلامتی عزیزانتون و انواع چله برای بارداری برای ازدواج ختم صلوات با هزینه خیلی کم انجام میدم 🙏