2777
2789
میگفتی اول خودت نگاه کن بعد برای من نسخه به پیچ

مغزم اون ثانیه قفل کرد فقط بهش گفتم لقب ننتو به من نچشبون

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بودیم باغ دوست همسرم 

باغ فضاش باز بود دیوار نداشت 

یه رود کنارش بود یه جا یکم پهن تربودمردم روستا میومدن آب تنی و پتو اینا بشورن باورررم نش چیزی که دیدم یه دسته جوون اومدن رده سنی ۱۵تا ۲۰همه لخت مادرزارشدن پریدن تو اب اصلا جلوه خوبی نداشت، همسرم گفت پاشو بریم به اونام گفت یا اینجارو بفروشین یا ول کنین نیاین دیگه اینجا

دکتربه زنه گفت چرا اجازه دادی شوهرت اینکارو بکنه که حالا مجبور بشی مقعدتو بخیه کنی گفت شوهرم گفته خونت تصفیه میشه دکترم گفت اونکه توشلوارشوهرته دستگاه دیالیزنیست 

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

یه بار یکی بچش تو اداره ادرار کرد هیچی بش نگفت.یع بارم یه آقایی تو اداره مون با خانمش دعوای شدیدی کرد اصلا داغونننن.بعد خانما مثل بازیگرا هالیوود بود ولی مرده زاغارتتتتت

پسرخالم یه زن گرفته چهره من از این خانم خیلی قشنگتره اما  من متاهلم شوهرم خوشگل تر و جوان تر و پولدار تر از پسرخالمه

بعد این خانم  منو میبینه انگار دوست دختر سابق شوهرشو دیده یه جوری جنی میشه نه میزاره پسرخالم بهم سلام بده نه میزاره روبروم بشینه اصلا یه طوری رفتار میکنه من خودم هول میکنم  عید دیدنی رفتیم خونه مادربزرگم اینا هم پشت سر ما مهمون اومدن ، خانم انقدر با ارنجش زد تو کلیه های پسرخالم که پاشو بریم شوهرم هم متوجه حساسیتش نسبت به من شد 

این رفتارش خیلی خیلی برام عجیب و احمقانه و زننده هست به خاطر این خانم دیگه جایی که اون هست نمیرم ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

پیش خودش میگه ابن خانم خوشگله،شوهرم نگاش میکنه

من و پسرخالم ۲۸ ساله همو میشناسیم اگه قرار بود عاشق هم بشیم یا اون نگام کنه تو این ۲۸ سال میکرد یا اصلا میامد منو میگرفت ! البته یه بار تاپیک زدم گفتن شاید خاله و پسرخالت از تو تعریف کردن اینطوری حساس شده نمیدونم ولی واقعا این رفتارش باعث شده میبینمش حالم بهم بخوره 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )