2777
2789
عنوان

عشق در ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست

روش سنتی یعنی اینکه خودشون همدیگه رو پیدا نکردن. یه معرف به هم معرفیشون کرده یا خانواده‌ها واسطه شدن.

بقیه‌اش شبیه دوستیه. رفت و آمد می‌کنن اگه پسندیدن ازدواج می‌کنن.

شبیه زمان مادر مادربزرگامون نیست که سر سفره عقد همو ببینن.

اونایی که خودشون دوست میشن هم از تو شکم مادر عاشق هم نبودن. همین مراحل رو طی کردن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سنتی آشنا شدیم ولی ۵ ماه آشناییمون طول کشید و علاقه مند شدیم 

از جلسه اول هم تا حدی به دلم نشست بود 

در کل همو دوست داریم 

من چند تا خاستگار خوب رو بخاطر اینکه بدلم ننشسته بود رد کردم چون برام مهم بود 

تو از کجا می دونی که اونا عاشق نشدن بعد ازدواج مگه تو دلشونی از دلشون خبر داری اون روابط قبل ازدواج هم مطمئن باش عاشقانه نیست شاید از هزار تاش دوتا عاشقانه سالم باشه لطفاً ساده نباشیم 

اتفاقا با خوندن اولین خطبه عقد مهر طرف به دلت میشینه شاید مجردی تجربه نداری

پیشنهاد می کنم فیلم ترکی عمارت چشم چران ببین ببین پسره قبل ازدواج عاشق یکی دیگه بوده حتی بعد ازدواج هم عاشق طرف بوده ولی مهر کی تو دلش میمونه کیو ک همیشه کنارش باشه انتخاب می کنه 

بیایید احترام بزاریم به تجربه بزرگ ترا یک چیز میدونستن که لق دهنشون ازدواج عاقلانس ن عاشقانه ازدواج کنی میفهمی چون عشق من نون میشه ن آب ن اخلاق ن حیا عفت ک خیانت نکنه خود روانشناس ها میگن عمر عشق کلا شش ماهه

دروان نامزدی و عقد برا همینه دیگه،،، وقتی باهم رفت امد کنن علاقه هم به وجود میاد،،، 

بنظرم عشق بعد از ازدواج محکمتره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

روش سنتی یعنی اینکه خودشون همدیگه رو پیدا نکردن. یه معرف به هم معرفیشون کرده یا خانواده‌ها واسطه شدن ...

میدونم که اینطوریه و فرق کرده ولی کسی که خواستگاری سنتی می‌ره براش فرقی ندارد کیه از هرکس جواب رد می‌شنوه می‌ره بعدی مهوش نشد پریوش اون نشد یکی دیگه

میدونم که اینطوریه و فرق کرده ولی کسی که خواستگاری سنتی می‌ره براش فرقی ندارد کیه از هرکس جواب رد می ...

آره از این نظر هم میشه نگاه کرد.

ولی خب تو دوستی هم این مسائل پیش میاد که طرف بازی می‌خوره.

سنتی حداقل هدف از همون اول مشخصه و خانواده‌ها هم در جریانن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ولی من بیش از بیست نفر از اطرافیانم رو میشناسم که قبل ازدواج عاشق هم بودن طوری که اسمشون سر زبونا بود از شدت عشق وبعد با فحش وآبروریزی از هم جداشدن وحتی به خاطر بچه هاشونم زندگی نکردن😅فراوون ازدواج سنتی دیدم که هم عشق توشه هم وفاداری هم توجه آگاهی هم با دوام. ازدواجهای عاشقانه ی الان به سال نمیکشه😁

تو از کجا می دونی که اونا عاشق نشدن بعد ازدواج مگه تو دلشونی از دلشون خبر داری اون روابط قبل ازدواج ...

نه عزیزم میدونم که چندتاشون حتی تا پای طلاق هم رفتن و کسی که حتی چند ماه تو مرحله آشنایی بودن و بعد که رفتن سر خونه زندگیشون پسره دست و بزن داشت و الان دارن طلاق میگیرن

ازدواج سابق من سنتی بود...خب نمیشه گفت اصلاً حسی بینمون نبود...از هم خوشمون اومد که ازدواج کردیم یه کششی بلاخره به وجود میاد...و طی زندگی هم حالا اگه خوب باشه تبدیل به دوست داشتن میشه اگه خوب نباشه هم تبدیل نمیشه.

❤️❤️ 

اره ولی خب تو فامیل ما نیست دو سه تا زوج عاشق هستم که اونا هم دوست بودن حتی با اینکه وضع مالیشون خوب ...

من نمی‌دونم تصور شما از ازدواج سنتی چطوریه ؟مثلا فکر میکنید دختر و پسر همدیگه رو نمیبینن حرف نمی‌زنن تا بعد عقد ؟

والا اینطوری نیست ..من که ۲۲ سال قبل سنتی ازدواج کردم به هم زنگ می‌زدیم صحبت کردیم همدیگه رو دوس داشتیم 

فکر کنم تصور شما از ازدواج سنتی تو دهه ی ۲۰ـ۳۰ مونده 

میدونم که اینطوریه و فرق کرده ولی کسی که خواستگاری سنتی می‌ره براش فرقی ندارد کیه از هرکس جواب رد می ...

نه کی گفته؟ ملاک های مهمی دارن وگرنه هر کیو تو خیابون میدیدن عاشقش میشدن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من نمی‌دونم تصور شما از ازدواج سنتی چطوریه ؟مثلا فکر میکنید دختر و پسر همدیگه رو نمیبینن حرف نمی‌زنن ...

نه من خودم برادرم سنتی ازدواج کرد و میدونم چجوریه ولی میگم این که یکی بخواد با تو ازدواج کنه یا کلا بخواد ازدواج کنه فرق داره🙂