نازیلابانو مدیر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 542 عنوان اگه بخواید به نیازمندا کمک کنید چیکار میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 80 پست اگه پولی داشته باشید که بخواید به نیازمندا کمک کنید به نظرتون الویت چه کاریه ؟؟ بیماران .زندانی ها .زوج جوان .جهاز .سبد غذایی و.... 1401/02/31 | 21:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seni_teni عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 4459 من تو همین پیج ها وقتی میبینم بیمار یا نیازمندی شده ده تومنم کارت ب کارت میکنم مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
shirin۱۱ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 15016 جهاز بچهای کار میگن اگر به بچه های کار غذا بدین دیگه نمیرن پیش این موسسه ها و تو فقر بزرگ میشن بیشتر این بچه ها از گرسنگی میرن بهزیستی وگرنه اصلا نمیرن
الهه_شرقی13 عضویت: 1391/10/07 تعداد پست: 9821 کودکان عقب افتاده ذهنیطفلکیا حتی نمیدونن نیازهاشون چیه معمولا پوشک و ملافه نیاز دارن
نازیلابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 542 حدودی به چند نفر میتونم کمک کنم؟ طبق هزینه ای که میتونم بکنم اولویت بندی میکنم مبلغش زیاده
قرمزپوش عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6077 انقد همه چیز خرابه که کلی گزینه داریم. هرچی به دلت نزدیکه انجام بده. من به سه چهار نفر خانم سرپرست خانوار, ماهانه مبلغی رو کمک میکنم. به یک پناهگاه حیوانات هم کمک نقدی میکنم. همین از دستم برمیاد
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 من عاشق بچه هام ان شالله دستم باز تر بشه همش به بچه ها کمکم میکنم حالا از هر مدلی کار و بی سرپرست و بد سرپرستو #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mahsa_mm عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1997 منو همسرم سالی یه جهاز دختر میدیم کامل که قسط ازدواج دارن میشه وسیله بخری برای بچه های مژده ای توی بیمارستان ها هم بری بیمار هایی هستن که توانایی پرداخت ندارن به صورت نا شناس هزینه درمان رو پرداخت کناما لطفاً تا شناس این کارو کن اونجوری شرمنده میشن زندگی رو واسه خودت سخت نکن🤎🧸
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27876 عزیز بدون جهاز کسی نمیمیره و....پولت رو بده به خونواده هایی که توی خرج خورد و خوراکشون موندن (سبد غذایی) یا به کسی که مریضی داره که از عهده خرج و مخارج بیمارستان و داروهاش بر نمیادخسته شدم از زندگی خودم و دیدن این همه بدبختی مردم 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
golooooooo عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3352 من اگه پول داشتم به بيمارستانهاي بيماري روان كمك ميكردم و به خانواده هاشون ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
نازیلابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 542 من تو همین پیج ها وقتی میبینم بیمار یا نیازمندی شده ده تومنم کارت ب کارت میکنم بحث اینکه اعتماد سخته ....اینم یه امانته دست من ...میخواد چند وقته دیگه بده دستم ...
کیتی_شکلاتی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 5346 فرقی نمی کنه ببین کی رو میشناسی که واقعا نیاز داشته باشه حالا چه بیمار باشه یا نتونه مثلا گوشت بخره جهیزیه . اگر پول خوبی هم باشه میتونی تقسیمش کنی
نازیلابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 542 منو همسرم سالی یه جهاز دختر میدیم کامل که قسط ازدواج دارن میشه وسیله بخری برای بچه های مژده ا ... خدا خیرتون بده .بیماران مژده ای نشنیدم