2777
2789
عنوان

اگه بخواید به نیازمندا کمک کنید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 80 پست
نمیدونم درست میگید  ولی خب حتما یا خیلی کامل میدن یا به چند نفر

نمیدونم ولی با ۴۰۰ تومن میشه ۸ تا دختر و جهیزیه متوسط داد خیلی گره ها رو میشه باز کرد از یعنی دادنش برای جهیزیه فقط یه دختر خیلی اشتباهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ۵۰ میلیون نمیشع الان جهیزیه داد ها...الان یه یخچال ۲۰_۳۰ تومن فقط ..

خانواده هایی که انقدر ضعیفن وسایل بزرگو داماد میخره .ما یه نفر و میشناسیم که نیاز دارن برای عید با یه کمک حدود ۵ تومنی خیلییییی خوش حال شد و جهیزیه شو باورت میشه تهیه کرد چون فقط ظرف و ظروف دوسه تا تیکه وسایل برقی مورد نیاز و رخت خواب و اینا رو تهیه میکردن بقیه رو داماد میخرید. البته حتی اگر هم بخوان تقریبا کامل براشون تهیه کنن با صد تومن میشه یه جهیزیه متوسط که همه چیز داره برای یه زوج تهیه کرد. آخه ۴۰۰ برای کمک یه جهیزیه ؟.والا الان کمتر کسی میتونه انقدر بده جهیزیه 

عزیزز چند وقت دیگه قراره به دستم برسونه ..اون موقع حتما 

سلام عزیزم گفته بودی چند وقت دیگه خمس به دستتون میرسه رسید؟ عزیزم من هم سید هستم و شدیدا محتاج توروخدا اگر در توانته منو تو الویت بزار تو این کار خیر🥺

دوستان عزیز ختم قران برای اموات یا برای سلامتی عزیزانتون و انواع چله برای بارداری برای ازدواج ختم صلوات با هزینه خیلی کم انجام میدم 🙏 

من هم شوهرم زندانه هم خودم بچه هام تو بدبختی هستیم نون شب نداریم

دوستان عزیز ختم قران برای اموات یا برای سلامتی عزیزانتون و انواع چله برای بارداری برای ازدواج ختم صلوات با هزینه خیلی کم انجام میدم 🙏