2777
2789
عنوان

حرص خوردن از دست شوهرم😪

720 بازدید | 30 پست

تو عقد هستم 

شوهرم آدم خسیسی نیست و خداروشکر وقتی یچیزی میخوام برام فراهم میکنه اما شوخی های مصخره هم میکنه 

دو سه باری بهش گفتم عزیزم من یه خرید ریز دارم فلان فروشگاه اگه زحمتی نیست منو ببره( حالا من خودم یه اخلاقی دارم ک چون ما تو عقد رسم داریم خرج و مخارج دختر با پدرشه خودم کارتمو بهش میدم برای خرید های شخصیم ولی خب معمولا کارتمو نمیگیره )خلاصه ک یه دوباری رو شوخی و با خنده هی رد کرد و یبارم گفت که با بابا برو و از این حرفا تا اینکه دیشب گفت با ددی برو و کارت ددی و میگیری رو شوخی و خنده منم دیگه هیچی نگفتم هیچی بعد دیدم هی میخواد منو بخندونه و باهم حرف بزنه هی میگفت ت فکری نمیخندی از این حرفا منم بهش گفتم یه حرفی میزنی آدم و ناراحت میکنی بعد هزار و یک حرف کار دیگه میخوای انجام بدی که اون یه دونه حرفت از یاد من بره و شوخی هم به حدی داره دفعه ی اول و دوم آدم میگه شوخیه دفعه سوم که دیگه شوخی نیست و چون بیرون بودیم برای اينکه اوقات‌ش تلخ تر نشه هیچی دیگه نگفتم تا اينکه 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شب جمعه ها میرم خونه ی مادر شوهرم صبح به شوهرم پیام دادم ک کی میخوای بیای دنبالم و من بیرون کار دارم میخوام ببینم اگه زود میری خونه من خودم میام خونتون 

خودش فهمید کجا میخوام برم گفت چرا از همین نزدیک خرید تو نمیکنی گفتم اون مارکی ک استفاده میکنم نیست و این حرفا یهو دیدم انگار ناراحت شده منم بهش گفتم من کاری و دارم میکنم ک خودت خواستی که بدونه نباید ناراحت بشه😞چیکارش کنم حالا دلمم نمیاد ناراحتی بینمون باشه اما خب نمیخوامم فکر کنه هرچیزی و میتونه رو شوخی بگه

خودش فهمید کجا میخوام برم گفت چرا از همین نزدیک خرید تو نمیکنی گفتم اون مارکی ک استفاده میکنم نیست و ...

دعواتون به شدت لوس و بی دلیل بود

کشش نده اصلا دلیلی نداشت ناراحت بشی

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

دعواتون به شدت لوس و بی دلیل بود کشش نده اصلا دلیلی نداشت ناراحت بشی

آخه کجاش لوس بود زشت نیست یه مرد هی زرت و زورت با زنش شوخی مصخره کنه