2777
2789
عنوان

حرص خوردن از دست شوهرم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کجاش لوس بود زشت نیست یه مرد هی زرت و زورت با زنش شوخی مصخره کنه

نه اگه با زنش شوخی نکنه با دختر همسایه شوخی کنه

خلاصه از من بهت نصیحت ارزش نداره کشش بدی همینقدر که فهمیده دلخوری کافیه تمومش کن و کشش نده

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

نه اگه با زنش شوخی نکنه با دختر همسایه شوخی کنه خلاصه از من بهت نصیحت ارزش نداره کشش بری همینقدر که ...

☹☹☹☹☹نرم خودم خریدمو بکنم؟ 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
خب آخه عزیزم یبار یه شوخی میکنن ن دو سه بار هرکی یه گنجایشی داره

آخه واقعا ارزش نداره خودت و سر این چیزا ناراحت کنی، اون لحظه ن ولی بعداً خیلی آروم میگفتی ناراحت میشم ک اینجوری میگی

تیکر بارداری نیست :)

☹☹☹☹☹نرم خودم خریدمو بکنم؟ 

ایندفعه برو نه بخاطر قهر بخاطر اینکه نیازی نیست هر دفعه با اون بری و آزادی رو زیر سوال ببری ولی درکل مورد مشابه پیش اومد یاد آوری نکن

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

آخه واقعا ارزش نداره خودت و سر این چیزا ناراحت کنی، اون لحظه ن ولی بعداً خیلی آروم میگفتی ناراحت میش ...

منم بخدا با آرامش گفتم ولی دلم نمیخواد راحت از کنار ناراحتی هام بگذره ک براش عادی بشه حالا بنظرت خودم برم خریدم و کنم ک نشونش بدم بی دست و پا نیستم؟ 

به نظرم حق داشتی و خوب شد ک متوجهش کردی و شک ندارم ک پشت هر شوخی ۳۰ درصد کمه کمش حقیقته . 

واقعا همینه هر حرفی و شوخیه یذرش از رو واقعیته