2777
2789
عنوان

آبرومونددر خطره💔

1535 بازدید | 101 پست

یچه ها من یه خواهر بزرگ تر دارم که متاهله و بچه هم داره حدودا شش ماه پیش با یکی از دوستای خانوادگیشون ارتباط برقرار میکنه البته فقط تلفنی و پیامکی که دیگه از یه جایی به بعد به خودش میاد و توبه میکنه و رابطشو قطع میکنه و واقعا خواهرم آدم بدی نیست و تو زندگیش همین یکبارو لغزش داشته خلاصه بعد از اون خانوم اون اقا میفهمه و زنگ میزنه به خواهرم و فحش میده و اینا که خواهرمم میگه من تمومش کردم و کلا هیچ رابطه ای دیگه نمیخوام بینمون باشه حتی از لحاظ خانوادگی بعدش اون خانومه هی تهدید میکنه خواهرمو که به شوهرت و بابات میگم ولی چون از شوهرش میترسه کاری نمیکنه 

امروز اون خانوم به من زنگ زد و یکاره اینارو تعریف کرد و منم شوکه شدم دارم از همون موقع گریه میکنم زنگ زدم به خواهرم گفت موضوع اینطوریه و حالا نمیدونیم چیکار کنیم بیچاره پدرم اگه بفهمه سکته میکنه توروخدا سرزنش نکنید انسان ممکن الخطاست و شاید شماهم تو موقعیت خواهر من بودین همینکارو میکردین فقط الان راهنمایی کنین که چیکار کنیم اون خانوم شات پیاماشونم داره با اینکه چیز بدی نگفته خواهر من تو پیاما💔

دینداریت رو به خدا نشون بده برای من انسانیت تو لازمه🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواهرت کاری نکرده نباید بترسه نگران نباش   

اینم بگم تموووم خانومای نی نی سایت وقتی به خانمی خیانت میشه به خانم همین راهکارارو پیشنهاد میدن که زنگ بزن ابروشو ببر تا دیگه از این غلطا نکنه  ....

انتظار کمک نداشته باش اینجا ...

این همه ادم مجازی باید با فامیل ودوست خانوادگی دوست بشه؟

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

شما باید یکم زبونتو کار مینداختی وقتی زنگ زدت تا اون خانوم جرات نکنه کاری کنه یا فک کنه ترسیدین .میگفتی خب میخواستی شوهرتو خوب نگه داری .هی ام به هنه بهدان نزن .اگر به باباتونم گف زیر بار نرین 

وای خدا با تمام وجود درک میکنم

میدونی ادم یدفعه وسوسه میشه بعد یدفعه داغ میکنه میگه چرا پام ِلغزید

وای وای در صورتی که اصلا ادم پاک و خوبیم هست..."!

لعنت به کسی که قضاوت میکنه

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

خب ب خانومه بگین وقتی الان ارتباطی ندارن کاری نکن معذرتخواهی کن تو بگو اگ دیدی و بازم همچین چیزی شد اونوقت شما هرکاری دلت خواست بکن

والا یبار فرصت بده هیچی نمیشه خواهرت توبه کرده دیگه

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞