2777
2789

جوک عنوان‌ و کلا فراموش کنید 😂

امسال ۵۷ هزار شدم

بنظرتون اگر درست بخونم و مستمر

از ۶ ساعت به ۱۴ برسونم.

میتونم رتبه ۵۰۰۰بیارم؟

فیزیو بابل میخوام 

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال از کی خوندی روزی چند ساعت؟

اره چرا نتونی

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

منم با بچه کوچیک شروع کردم برای فرهنگیان می‌خوام بخونم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
دوستم سال اول سی هزار شدسال بعد هزار الان پزشکی میخونه من سال اول ده هزار شدمسال بعد هشت هزارالان پر ...

چند ساعت میخوند

کلاس میرفت؟

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

خیلی نخوندم روزی ۲ ساعت بزور

باز خوب آوردی🤣

من دفترچه جدید سوابقو نگاه کردم دیدم پیام نورهای مرکز استانو حذف کردن،

یا کلا کد رشته های دانشگاه زنجانو حذف کردن، 

الان یعنی چی یعنی این دانشگاها هیچچچچ پذیرشی ندارن ؟؟

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

چند ساعت میخوندکلاس میرفت؟

ناراحت نشی. ولی ب کسی مثل من اشاره میکنی؟ اگه آره ک من منطقه ۲ هستم و سال اول حدود ۶۴ هزار کشوری شدم و ۲۷ هزار منطقه ۲. این ک گفتم برای ۴۰۲بود ن پارسال و امسال.  توروخدا استرس ندید ب آدم. 

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.