2777
2789

دوشب پیش هم تاپیک زدم نوشتم ماجرا رو

خلاصش اینه که ماه برج۲ عروسی کردیم و بعدش چندبار ازم پرسیده بود کی میرید ماه عسل؟گفتم که برج۷ احتمالا میریم سمت شمال،،،

هفته پیش ازم پرسید شوهرت مرخصی نداره برج ۷بریم شمال؟که من فکر کردم اشتباه شنیدم ومنظورش اینه ک برید شمال

تا پریشب که از شوهرم پرسید مرخصی نداری بریم شمال دلم پوسید تو خونه😑😑😑😑وما کرک وپرمون ریخت اصلا،،،

تا دیشب که زنگ زده به شوهرم کجایی نگرانتم و اه وناله پشت تلفن وگریه،،،شوهرم از باشگاه برگشت گفت بیا بریم سمت مامانم حالش بده تا ما رسیدیم خودشو انداخت بغل شوهرم که من جز تو کسی رو‌تو این دنیا ندارم(هم شوهر داره هم دوتا بچه دیگه)و خواب دیدم تو ناراحتی از ناراحتیت حالم خیلی بده چته مامان😑و هی ماچ وبغل.

ومن برگام ریخته بود چرا داره اینجوری میکنه جلومن

اصلا چشه

نمیدونم بااین زن چیکار کنم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتو بگو مرخصی بگیر هفته اخر شهریور برید شمال به هچیکسم نگو روز رفتن زنگ بزن بهشون بگو ما داریم چند روزی  میریم ماه عسل 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کفش آهنین بپوش هر دومون به یه درد گرفتاریم من خواهرشوهرم اویزونه.  یه روز که حالتون خوبه به شوهرت بگو تنهایی دونفره بریم یه سفر به مامانت بگو بعدا با خانواده ها هم خواهیم رفت من که تا دعوا راه ننداختم نشد 

شاید فکر کرده ماه عسل نیست آخه ماه عسل اسمش روشه به ماهی که عسل رو دهن هم گذاشتید میگن ماه عسل یعنی همون ماهی که عقد یا عروسی کردید پیش خودش فکر کرده چن ماه بعد ازدواجتون میخواهید برید شمال اونم گفته منم باهاشون برم درسته که کارش رو پسند نمیکنم ولی زیاد عجیبم نیست

چرا مادرشوهرا این جورین

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626