یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره عزیزم قطره لنزو خراب میکنه حتی رنگشو تغییر میده ، دکتر به من گفت حتی قطره اشک مصنوعیو با اختلاف نیم ساعت یک ساعت بریزم تو چشم جوریکه با لنز تماس پیدا نکنه.اگه بروشور داره قطرت بخون احتمالا توش نوشته
چشات چ رنگیه لنز گذاشتی من چشام قهوه ای تیره امروز لنز گرفتم میگم چجوری بزارم توی چشمم رنگ لنز ابی سبزه مایل به سبز و ابی هست چشام بزرگ پوستم گندمی توروخدا کمک کن اطلاعات بده
چشات چ رنگیه لنز گذاشتی من چشام قهوه ای تیره امروز لنز گرفتم میگم چجوری بزارم توی چشمم رنگ لنز ابی س ...
من چشام مشکیه همچین رنگیو داشتم، پلک پایینتو با دست پایین بکش به سقف نگاه کن بزار رو سفیدی چشمت بعد پلکتو اروم بکش بالا میره روی قرنین بعدش پلک بزن اوکی میشه.میشه مستقیم هم روی قرنیه گذاشت ولی من از روش اول استفاده میکنم
جدا ممکنه علت گشاد شدنش این باشه؟ اخه من اشک مصنوعی و تیرلوز مصرف کرده بودم اینجوری نشده بود
نه اصلا نباید بهش بخوره وگرنه باکتری هم میگیره فک کنم.اشک مصنوعی فقط ی مارک خارجی لوزار بود اگه اشتباه نکنم میشد همزمان با لنز استفاده کرد خراب نمیکنه لنزو بقیشون لنزو داغون میکنن باید حداقل با نیم ساعت فاصله بریزی