2777
2789
عنوان

کی لنز طبی استفاده میکنه بیاد کمک

189 بازدید | 22 پست

سلام

به خلطر گرد و غبار امروز تهران چشمم خیلی سوخت،مجبور شدم سولفاستامید بریزن داخل چشمم ک لنز بود.

الان میبینم چشمی ک توش قطره ریختم لنزش گشاد شده😶

همچین چیزی ممکنه یا توهم زدم؟

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم قطره لنزو خراب میکنه حتی رنگشو تغییر میده ، دکتر به من گفت حتی قطره اشک‌ مصنوعیو با اختلاف نیم ساعت یک ساعت بریزم تو چشم جوریکه با لنز تماس پیدا نکنه.اگه بروشور داره قطرت بخون احتمالا توش نوشته

چشات چ رنگیه لنز گذاشتی من چشام قهوه ای تیره امروز لنز گرفتم میگم چجوری بزارم توی چشمم رنگ لنز ابی سبزه مایل به سبز و ابی هست چشام بزرگ پوستم گندمی توروخدا کمک کن اطلاعات بده

مَرا دَردیست اَندر دِل کِِه گَر گویَم زَبان سوزَد وَگر پِنهان کنَم تَرسم کِه مَغزِ استُخوان سوزَد..!🖤
شنیدم اب هم لنزو خراب میکنه سعی ب لنزت نخوره

جدا ممکنه علت گشاد شدنش این باشه؟

اخه من اشک مصنوعی و تیرلوز مصرف کرده بودم اینجوری نشده بود

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

چشات چ رنگیه لنز گذاشتی من چشام قهوه ای تیره امروز لنز گرفتم میگم چجوری بزارم توی چشمم رنگ لنز ابی س ...

من چشام مشکیه همچین رنگیو داشتم، پلک پایینتو با دست پایین بکش به سقف نگاه کن بزار رو سفیدی چشمت بعد پلکتو اروم بکش بالا میره روی قرنین بعدش پلک بزن اوکی میشه.میشه مستقیم هم روی قرنیه گذاشت ولی من از روش اول استفاده میکنم

من نمیدونم اینا ک زدی چین ولی منم روزهای خاکی اصلا استفاده نمیکردم .

نمیدونستم گرد و غبار داره.

امروز چون تو اماکن عمومی زیاد میخواستم برم و باید همش ماسک میزدم لنز گذاشتم🥲

چشات چ رنگیه لنز گذاشتی من چشام قهوه ای تیره امروز لنز گرفتم میگم چجوری بزارم توی چشمم رنگ لنز ابی س ...

چه اطلاعاتی بدم دقیقا

تو ک لنزو خریدی دخترجان.

من لنزم طبیه بی رنگه.

شنیدم اب هم لنزو خراب میکنه سعی ب لنزت نخوره

عه واقعا

ولی خیلی وقته اینطوری اب میریزم قشنگ بخوره به لنز😀 ،چون داخل چشممو میشوره و تمیز میشه‌، دیگه لنز اذیتم نمیکنه

ولی خراب نشده نزدیک یکساله دارم

.
جدا ممکنه علت گشاد شدنش این باشه؟ اخه من اشک مصنوعی و تیرلوز مصرف کرده بودم اینجوری نشده بود

نه اصلا نباید بهش بخوره وگرنه باکتری هم میگیره فک کنم.اشک مصنوعی فقط ی مارک خارجی لوزار بود اگه اشتباه نکنم میشد همزمان با لنز استفاده کرد خراب نمیکنه لنزو بقیشون لنزو داغون میکنن باید حداقل با نیم ساعت فاصله بریزی

لنزه گشاد شده؟ واسه منم یکیش شل و ول تره ولی یه ترفند یاد گرفتم موقعی که لنز رو میزارم ، بعدش اب ...

الان شل و ول تره ازش میتونی استفاده کنی؟

لنزمو تازه خریده بودم اینریختی شد امروز😭😭

الان شل و ول تره ازش میتونی استفاده کنی؟ لنزمو تازه خریده بودم اینریختی شد امروز😭😭

احتمالا مراقبتاشو رعایت نمیکنین اینجوری میشه من لنزامو یک سال و یک سال و نیم استفاده میکنم سالم میمونن خیلی مراقبت میکنم

الان شل و ول تره ازش میتونی استفاده کنی؟ لنزمو تازه خریده بودم اینریختی شد امروز😭😭

اره میتونم من

اول به بند انگشتم محلول رو میزنم که خیس بشه ،بعد میزارمش رو بند انگشتم صاف میمونه 

واسه تو چجوری میشه یعنی؟ 

.