مرغت رو با اب سرد بذار تو قابلمه وقتی جوش اومد و مرغ یکی دو تا قل زد، مرغ رو آبکش کن. لینجوری آب مرغ شفاف تر و بهتری خواهی داشت
یه پیاز رو ریز خرد کن و تفت بده وقتی سبک شد، مرغ رو بهش اضافه کن و یه تفت بده (ما تو سوپ هامون عدس هم میریزیم، اگه خواستی عدس بریزی عدس رو هم تفت بده تا پوستش جدا نشه. عدس ریز هم استفاده کنی بهتره)
سیب زمینی پوست گرفته و گوجه و مرغ رو بذار توی زود پز. نیازی نیست سیب زمینی و گوجه رو رنده کنی
۲۰ دقیقه بعد سر زودپز رو باز کن
سیب زمینی و گوجه رو توی مخلوط کن با غذا ساز یا خرد کن میکس کن و به سوپت اضافه کن. اگه دیدی سوپت رنگ نداره، رب رو سرخ کن و بهش اضافه کن
مرغ رو خوب خوب، تا میتونی ریش ریش کن
مرغ ریش ریش شده و سبزی (قورمه سبزی یا کوکو سبزی یا جعفری) و رشته رو به سوپ اضافه کن و بذار ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سوپ بجوشه و جا بیفته و اخر سر هم آبلیمو اضافه کن، زیر گاز رو خاموش کن و بذار مزه ها به خورد هم دیگه برن