2777
2789

بچه ها من نمیخوام تبلیغ چیزی رو بکنم یا اصلا بگم خوبه یا بده فقط سرم داره سوت میکشه و باورش دیگه برام سخته 

من یک دوستی داشتم که توی یک خانواده فوق سختگیر با بابای شکاک و بداخلاق زندگی میکرد در حدی که مادرش نمیتونست بیاد دم مدرسه دنبالش و مدام درگیر بودن این داستانا ادامه داشت مادرش هم همش میگفت ای کاش یکی پیدا بشه یک کاری کنه و … چندتا جا هم رفتن و تعریف میکرد برای من ولی ظاهرا نتیجه نداشت 

تا اینکه یهویی همه چیز عوض شد باباهه دیگه گیر نمیداد 

هیچی نمیگفت ؛ بی حجاب شدن همگی و تا ۲ صبح هم‌ اگر بیرون بودن صدای هیچکس در نمیومد 

توی همین دوران دوستم با یک پسره آشنا شد که اگر بگم یارو براش میمیره و چیکار میکنه کم گفتم یک دفعه برای همشون کار عالی پیدا شد و ….

خلاصه یهویی من دیدم که اینا رفت و امدشون به یک شهری به بهانه های مختلف زیاد شده نمیگه کجا و فقط میگه باید بریم سفر 

من خودم میخوام اعتقاد نداشته باشم و باور نکنم ولی اینو میبینم و میدونم دستشون توی این کاراست سرم سوت میکشه دیوونه میشم 

واقعا نظر شما چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جادوگری دعانویسی و …

اره هست

حتی تو قرآنم بهش اشاره شده

که دو تا فرشته به فرمان خدا به یه عده از یهودیا حرز(باطل کردن) جادو یاد میدادن

کار اجنه جادو جمبله

این آشغالا سوء استفاده کردن ازش و با علم ناقصشون دارن صدمه میزنن به بشریت 

در ضمن گرفتن آیه قرآن از سید ها اصلا اشکالی نداره اما جادو آدمو بدبخت می‌کنه

وقتی یکی می‌ره با اجنه ارتباط میگیره یعنی از زیر مالکیت و ربوبیت خدا  بیرون میاد 

خدا میگه که تو توکل به منو ول کردی رفتی سراغ نااهلش منم باهات کاری ندارم

اون وقته که اجنه دخلشو درمیارن 

خانومااااااا دقت کنین تو این موارد خیلی مهمه

اره هستحتی تو قرآنم بهش اشاره شدهکه دو تا فرشته به فرمان خدا به یه عده از یهودیا حرز(باطل کردن) جادو ...

چی بگم بخدا آدم دلش خالی میشه یک موقع میگه خب ایناکه اینکارن چرا اینجورین ما که نیستیم چرا اینجوریم

اره هستحتی تو قرآنم بهش اشاره شدهکه دو تا فرشته به فرمان خدا به یه عده از یهودیا حرز(باطل کردن) جادو ...

یه موردی بود

خانومه وقتی باردار بود می‌ره جادو میگیره 

الان بچه متولد شده دائما بیماره

یهو غش می‌کنه

هیییییچ‌دکتری هم چه خارج چه داخل درد بچه رو نمی‌فهمن 

بدن کاملا سالمه اما بچه بیمار

چی بگم بخدا آدم دلش خالی میشه یک موقع میگه خب ایناکه اینکارن چرا اینجورین ما که نیستیم چرا اینجوریم

توکلت به خدا باشه

ظاهر زندگی هیچکسو با بطن زندگی خودت مقایسه نکن 

خدا اون بنده ای رو که دوست داره بیشتر امتحان می‌کنه

عین اون فلزی که هر چی چکش میخوره فرم میگیره و فولادی تر میشه