2777
2789
عنوان

کارهای خارج از وظایف

99 بازدید | 15 پست

سلام خوبیین..بچه هایی که تجربه شرکتی بالا دارن .. تو شرکت ما ۲تا کارمندیم و بقیه ۳تا مدیر که درواقع خانوادن .. روزهای اول من از روی احترام قلبی و اینکه مدیرن پاشدم چایی ریختم یا شستم... الان جوری شده که صدام میکنن میگن بشور ....نظرتون چیه؟  همکار من ۷ساله اینجاست همش بهم مگیع نکن ظرفیت ندارن میشه وظیفه ت.. و البته یبار که تمیز نکردم ماه قبل بازخواست هم شدم با لحن بد... الان ۴تا استکان مال خودشون از پنجشنبه مونده من با پرروییی گفتم شنبه میشوریم چون دیدم داره میگه ظرفا نمونه . خب ظرفا مال خودشونه دیگه..چیکار باید کنم ؟ میگن مثل خانواده ایم ولی لیوان من اونجا بمونه دست نمیزنن تا خودم بشورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکارت درست میکه ، اوایل کار آدم چون انرژی زیادی داره کارهارو خیلی دقیق انحام میده و بیشتر از وظیفه اش هم انجام میده ، بعدا میبینی خوبی ها و تلاشات هیچ به چشم نمیان و فقط همون یدونه اشتباه یا کم کاریت خیلی زیاد به چشم اومده.

تو شرکت هیچوقت کسی بخاطر تلاشت ازت تشکر نمیکنه ، در حد معقول کار انجام بده که اذیت نشی

اگه سرایدار ندارید مسلما مدیر که نباید ظرف بشوره باید بین کارمندا باشه

نهههه مدیر جماعتو اصلا نباید پررو کنی ،ما سرایدار نداشتیم خودمون سالن و دستشویی و همه چی رو تمیز میکردیم. ولی یه روزایی بود از حجم کاری زیاد حتی وقت نمیکردیم چایی درست کنیم و مدیرمون با عصبانیت میومد یه جلسه ی نیم ساعته میزاشت که شماها باااید چایی درست کنید.

خب مرتیکه تو که بیکاری پاشو درست کن

اگه سرایدار ندارید مسلما مدیر که نباید ظرف بشوره باید بین کارمندا باشه

موضوع اینه پو خیلی وقتا میشوریم یه روز نشور داره به رو میاره فقطم به من میگه چون میدونه نیروی قدیمیش میگه وظیفه من شستن نیست

همچنان که سالن رو تمیز میکنیم ، ولی اعتصاب کردیم دیگه چایی درست نکردیم بخاطر رفتارش ، تو فلاسک هرکی ...

عجب داستانیه... الان از پنجشنبه استکانا مونده ما بشوریم