2777
2789
عنوان

عق زدن دخترم موقع غذا دادن بهش

1257 بازدید | 8 پست
سلام دوستان دخترم 6 ماه و نیمشه اما اصلا غذا نمیخوره براش سوپ میکس شده درست میکنم دهنشو قفل میکنه و باز نمیکنه و همش عق میزنه بزور بهش میدم و اونم همش گریه میکنه چیکارش کنم. آخه خیلی نگرانشم نمودار رشدش نزولی شده
خداوندا مرا آن ده که آن به....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم اوایل خوب میخورد بعد یه مدت همینجوری یا نمیخورد یا عق میزد،به دکترش گفتم گفت فکر کن یکماه مدام بهت قورمه سبزی بدن خب تو هم دیگه حالت بهم میخوره!
خدایا پناهمون تویی...خودت هوامونو داشته باش...
براش تنوع ایجاد کن،یه بار سوپ،یه بار سرلاک،فرنی،حلیم،گوشت و برنج میکس...نذار وعده هاش تکراری بشن.البته شاید واسه دندوناشم باشه که اشتهاش کم شده
خدایا پناهمون تویی...خودت هوامونو داشته باش...
شاید رفلاکس معده داره حتما یه متخصص گوارش اطفال ببرش. پسر منم رفلاکس داشت همینطور بود دکتر بهش قرص داد کم کم بهتر شد
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
مرسی بچه ها ممنون نه رفلاکس نداره.بز.ر باید دهنشو محکم باز کنم و بزور بهش غذا بدم. همش غذا رو رو زبونش نگه میداره و قورت نمیده و عق میزنه. 500 گرم وزنش کمه
خداوندا مرا آن ده که آن به....