یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرچی تو دلم بود رو براش پیام کردم..فاصله مون هم یه اتاق بود بعد اون متوجه نشده بود نخونده بود اومد منت کشی کرد بعد آشتی کردیم رفت سر گوشیش پیامو خوند دوباره دعوا کردیم😂😂😂
اومدم الکی خودزنی کردم باورم نکرد تازه بهم گفت پاشو خودتو جمع کن عین این بچه کوچولوها شدی🤪🤪
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
منم خودمو یه بار زدم به غش یعنی سرم گیج رفت افتادم تو آشپزخونه اومد دستمو گرفت بلندم کرد برد انداخت رو مبل گفت میخوای بخوابی تو آشپزخونه جاش نیس😑😑😑🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
میرم تو اتاق درو میبندم انقدر هم بدش میاد از این حرکت یه بار خودمو چسبوندم به زمین اونم به زور میخواست بلند کنه منو ببره تو حال کل فرش و موکت روهم باخودم زورکش کردم