2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم . بفرمایید

فدات شم ممنونم ك جواب دادي

تو يكي از تاپيك هاي جذب ديدم نوشته بودين همسرتون رو جذب كردين و دوس داشتم بپرسم چجوري جذبش كردين البته تاپيك مال پارسال بود

فدات شم ممنونم ك جواب دادي تو يكي از تاپيك هاي جذب ديدم نوشته بودين همسرتون رو جذب كردين و دوس داشت ...

عزیزم بیا خصوصی اونجا برات مینویسم‌ .. الان خوابم گرفته گلم

تاپیک قفل شد

من مشتاق شنیدن داستان زندگیت شدم

ادامشو اینجا میگی؟🙏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا قفل شد کلی تایپ کردم 

استارتر قفل کرد

اگه میشه اینجا بذار کنجکاو شدم

امروز پنج شنبه هس

روح خواهر عزیزت هم قرین رحمت الهی💔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
استارتر قفل کرد اگه میشه اینجا بذار کنجکاو شدم امروز پنج شنبه هس روح خواهر عزیزت هم قرین رحمت اله ...

ممنون عزیز دلم . روح رفتگان شما هم شاد . باشه مینویسم الان . 

استارتر قفل کرد اگه میشه اینجا بذار کنجکاو شدم امروز پنج شنبه هس روح خواهر عزیزت هم قرین رحمت اله ...

منم اومدم بگم ادامه ش رو بگن،دیدم شما هم اومدی

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
منم اومدم بگم ادامه ش رو بگن،دیدم شما هم اومدی

🤗🤗🤗بشینیم منتظر

حلاصه من شماره دختره رو ندادم به شوهرم .. اونم دیگه پیگیر نشد . تا امسال ک دوستم یهو یه حرفی زد گفت سحر قدر شوهرتو بدون خیلی آقاست خیلی دوستت داره بخدا . گفتم چطوور؟ گفت پارسال بهم پیام داد ک خانم فلانی من شوهر سحرم ازتون میخوام تنهاش نزارید بیشتر کنارش باشید خیلی روزای سختی داره من اکثرا سر کارم شما بیا بهش سر بزن ! منم گفتم چشم. ینی شاااااخ دراوردم اینو شنیدم . شب شوهرم اومد بهش گفتم دوستم اینجوری گفته. گفت خب مگه بد کزدم به فکرت بودم از روی محبت بوده این کارم . گفتم من شمارشو به تو ندادم صلاح ندونستم تو چرا از تو گوشیم برداشتی بهش پیام دادی بدون اطلاع من .دعوامون شد 

حلاصه من شماره دختره رو ندادم به شوهرم .. اونم دیگه پیگیر نشد . تا امسال ک دوستم یهو یه حرفی زد گفت ...

خب؟

خب؟

ینی یک درصدم احتمال نمیدادم ک شوهرم بره تو گوشیم و پنهانی شماره برداره. از چشمام بیشتر بهش اعتماد داشتم. الان به کلی بهش بی اعتمادم. من دوستمو میشناسم پاش ب زندگی من باز بشه خطرناکه. کلا باهاش قطع ارتباط کردم. هنیشه هم از شوهرم تعریف میکرد. و خودش یه شوهر بداخلاق داره ک مدام ازش میناله . شوهرمم گفت من فقط یکبار پیام دادم اونم بخاطر تو . اگر قصدم چیز دیگه ای بود ادامه میدادم . حتما بهت گفته ک فقط همون یک پیامو دادم. گفتم بهرحال کارت درست نبوده .