2777
2789
عنوان

پیگیری شارژ

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 49 پست
آخه اونجا مظلوم وایساده بزار واقعیشو بفرستم    

خخخ وای اتفاقا میخاستم بگم اگ همین اندازه مظلومه ک خوش بحالت اگه ن فقط بهش محبت کن 

یادم رفت بگم از اون مرداس ک قلق خیلی پیچیده داره و با محبت رام رام میشه اما ی غرور مردونه هم داره ک مثلا ب زن نباید رو داد ولی با محبت درسش کن اگر اینجوریع 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی حسود  هااااا ب همه چیزم حسادت میکنه‌

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ سخت نیس اینجوری؟ من از بعد اینکه دیدم ب ی دانشجو اگ ی گلی قلبی چیزی  بفرسم دیوونه بازی در میاره کلا هیچ کاری نکردم حسادتش برانگیخته بشع🤦🏻‍♀️😂 ولی همه مردا حسود نیستن فقط اونایی ک حساسن زودرنجن عاشقن و ب همه چیز دقت میکنن اینجورین 

خخخ وای اتفاقا میخاستم بگم اگ همین اندازه مظلومه ک خوش بحالت اگه ن فقط بهش محبت کن  یادم ...

دقیییقا قلق پیچیده داره.تا قلق شو پیدا میکنم انگار میفهمه و تغییر رویه میده. و معتقده نباید به زن رو داد . ! خیلی اهل ابراز علاقه نیست.منم محبت میکنم و میچسبم بهش خوشش نمیاد زیاد ! 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ سخت نیس اینجوری؟ من از بعد اینکه دیدم ب ی دانشجو اگ ی گلی قلبی چیزی  بفرسم ...

مثلا حسادتش اینجوریه ک میدید خانوادش خییلی دوسم‌دارن و یجورایی حقو به من میدن. انقد بدگویی منو میکرد و خودشو مظلوم نشون میداد ک خانوادش شک کردن و بمن بدبین شدن!! حسادت کرد ک انقد بامن خوبن  

دقیییقا قلق پیچیده داره.تا قلق شو پیدا میکنم انگار میفهمه و تغییر رویه میده. و معتقده نباید به زن رو ...

این مردا بس با همکار و خانواده و اینا میشینن میگن نباید ب زن رو بدی دیگ نهادینه میشه توشون اما ت همچنان ادامه بده زور ت بیشتر باید باشه تا ذهن همسرت دو سال س سال ادامه بدی پیروز میشی فقط وابسته و عاشقت میشه بدون ت ابم نمیتونه بخورع مطمن باش اینو از بدتر از همسر ت نتیجه داده 

مثلا حسادتش اینجوریه ک میدید خانوادش خییلی دوسم‌دارن و یجورایی حقو به من میدن. انقد بدگویی منو میکرد ...

شوخی نکن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چ بد اینجوری خب آدم باید از خداشم باشه خانوادش عاشق زنش باشن ملت زناشون مشکل دارن پر عیب نمیگن ب خانوادشون شوهرت آدم عجیبیه 🥺🥺🥺🥺

شوخی نکن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چ بد اینجوری خب آدم باید از خداشم باشه خانوادش عاشق زنش باشن ملت زناشو ...

خیلی عجیبه . حالا شما میگی محبت کن " چجوری ؟ مثلا چکارایی 

خیلی عجیبه . حالا شما میگی محبت کن " چجوری ؟ مثلا چکارایی 

برو تو تاپیک اولم متن خیلی گزاشتم ببین کدوم مناسبشع وقتی ک سر کارع بهش بفرس ... تا میتونی آروم باش و بهش احترام بزار اصلا تخت هیچ شرایطی  بهش بی احترامی نکن حتی اگر اون کرد 

ب خودت برس با اعتماد بنفس باش و بیس چاری نچسب بهش اما با ملایمت حرف بزن و فقط قربون صدقش برو مثلا ی کار کوچیکی کرد بگو وای عزیزم خدا خیرت بده دست ب خاک میزنی طلا بشه 

چیزی خرید ک می‌دونم مردا گرون میخرم و ب درد نخور اگ مشکلم داشت غررنزن فقط تشکر ولی بگو بیا با هم بریم خرید 

براش غذای مورد علاقشو درست کن و اون شب براش کلی سوپرایزای کوچیک آماده کن مثلا شمع روشن کن یا بگو دلم هوای دوران عقدمونو کرده از خوبیاش بگو مثلا بگو وای امروز داشتم فکر میکردم خدایی ت با همه برام فرق داری و چقدد خداروشکر کردم ک ت مث بقیه نیسیی حتی اگر بدم هست بگو 

عصبانیه اگ با حرف زدن آروم میشه حرف بزن اگ با سکوت حرف نزن و فقط بشین کنارش یا دسشو بگیر. 

دیگ خیلی راها هست ب خودت مطمن باش و بدون ک شوهرت همیشه تو دستته و بهش  حس اقتدار و آزادی و مردونگی بده مثلا بگو من از ته دل بهت افتخار میکنم اسمشم سیو کن افتخار من  یا براش مث ی دختر بچه کوچیک باش یچی میگ بگو چشم اطاعت ... اینجوری یکم از سرش میفتع مردا هر چی ک ت بگی خوبه میگن بد بگی بده میگن خوب بگی من چادر میخام سر کنم میگن ن بگی نمیکنم میگن بکن 😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤍 لجبازی نکن باهاش وقتی میگه خوابم میاد نریم تفریح بگو آره چ تفریحی از این بالاتر ت بخابی استراحت کنی خلاصع خونه رو بکن براش بجای امن و مطمن باش معتادت میشه ی روز محبتش نکنی خماری می‌کشه.... مردا از زنا نازشون بیشتره اما بروز نمیدن امتحان کن مطمنم جواب میگیری چون شوهرت آدم خوبیه 

ممنونم عزیزم.. کاش راجبه خودمم بگی. 

خودت ک زودرنجی حساسی توقع زیاد داری نگرانی عصبیی و ناراحت ینی هم خوشحالی هم ناراحتی ... دلت همش میخاد بیرون باشی یا سرگرم باشی 

آدم خوش برخوردی هستی و نگرانی برای آینده  پسر بچه دوست داری 

آرزوهات خیلی بزرگه اما ب خیلیاشون می‌رسی ... خیلی اهل اینکه ب خودت برسی و اینا نیسی و اعتماد ب نفست خوبه و خودتو دوست داری اما بعضی وقتا کلافه ای در حدی ک دلت میخواد خودتو بکشی 🤦🏻‍♀️ بنظرم کمی شکاکی و از اینکه تجسس کنی لذت میبری اهل دوست و رفیق نیسی و زندگیتو دوست داری و خونه داریت خوبه اهل جمع کردنی ودر کل آدم پخته ای هستی و پیگیری و خیلی خوبه .... ت اهل محبت کلامیو و دوس داری بهت ب شدت محبت بشه و اگ محبت ببینی کلا آرومی و حالت خوبه .... مادر خوبی میشی اگ عصبانیتتو بزاری کنار 

سنتم 28.تا سی 

خودت ک زودرنجی حساسی توقع زیاد داری نگرانی عصبیی و ناراحت ینی هم خوشحالی هم ناراحتی ... دلت هم ...

ولی خدایی ب خودم میرسم.. اینجا دوماهه خواهرم فوت شده شاید بخاطر اونه

ولی خدایی ب خودم میرسم.. اینجا دوماهه خواهرم فوت شده شاید بخاطر اونه

عه اخی خدا بیامرزتش عزیزم ،🥺😔 

آره منم دیدم ساده ای تو عکس گفتم خوب می‌کنی منم حوصله داشته باشم میرسم نداشته باشم ی کرم ساده ضدآفتاب فقط  ایشالله ک عاقبت بخیر و تندرست باشی عزیزم مجددا میگم روح خواهرتم شاد واقعا متاسف شدم🥺 خودم ک خواهر نداشتم ولی دلم یجوری شد ...