برو تو تاپیک اولم متن خیلی گزاشتم ببین کدوم مناسبشع وقتی ک سر کارع بهش بفرس ... تا میتونی آروم باش و بهش احترام بزار اصلا تخت هیچ شرایطی بهش بی احترامی نکن حتی اگر اون کرد
ب خودت برس با اعتماد بنفس باش و بیس چاری نچسب بهش اما با ملایمت حرف بزن و فقط قربون صدقش برو مثلا ی کار کوچیکی کرد بگو وای عزیزم خدا خیرت بده دست ب خاک میزنی طلا بشه
چیزی خرید ک میدونم مردا گرون میخرم و ب درد نخور اگ مشکلم داشت غررنزن فقط تشکر ولی بگو بیا با هم بریم خرید
براش غذای مورد علاقشو درست کن و اون شب براش کلی سوپرایزای کوچیک آماده کن مثلا شمع روشن کن یا بگو دلم هوای دوران عقدمونو کرده از خوبیاش بگو مثلا بگو وای امروز داشتم فکر میکردم خدایی ت با همه برام فرق داری و چقدد خداروشکر کردم ک ت مث بقیه نیسیی حتی اگر بدم هست بگو
عصبانیه اگ با حرف زدن آروم میشه حرف بزن اگ با سکوت حرف نزن و فقط بشین کنارش یا دسشو بگیر.
دیگ خیلی راها هست ب خودت مطمن باش و بدون ک شوهرت همیشه تو دستته و بهش حس اقتدار و آزادی و مردونگی بده مثلا بگو من از ته دل بهت افتخار میکنم اسمشم سیو کن افتخار من یا براش مث ی دختر بچه کوچیک باش یچی میگ بگو چشم اطاعت ... اینجوری یکم از سرش میفتع مردا هر چی ک ت بگی خوبه میگن بد بگی بده میگن خوب بگی من چادر میخام سر کنم میگن ن بگی نمیکنم میگن بکن 😂😂😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤍 لجبازی نکن باهاش وقتی میگه خوابم میاد نریم تفریح بگو آره چ تفریحی از این بالاتر ت بخابی استراحت کنی خلاصع خونه رو بکن براش بجای امن و مطمن باش معتادت میشه ی روز محبتش نکنی خماری میکشه.... مردا از زنا نازشون بیشتره اما بروز نمیدن امتحان کن مطمنم جواب میگیری چون شوهرت آدم خوبیه