2777
2789
عنوان

از روزی که پیج زدم دائم مریضم

429 بازدید | 32 پست

بعد مردم بلاگرن هیچیشون نمیشه😑

زیادم به چشم زخم اعتقاد ندارم که بگم حساس شدم ولی واقعا بهم ریخته ام

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشمت زدن

اره پارسال که اینستا نداشتم انقدر حالم بد نبود

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

من چشم نظر شدم یکی تازه ماشین خریدم ینی یه جوری طرف دشمنم بود رفتم هزارتا اتفاق افتاد برام تو راه

وای وای امان ازین حسودااا فقط میخوان بترکن

پیج چی زدی

پیج شخصی روزمرگی خوب هم فالو گرفتم😬

چند بار تو زندگیت این مدت مریض بودی؟

حالا به نظرت چند درصد مردم در طول زندگیشون رندوم می تونن اینهمه مدت مریض باشن؟ آفرین اگه ادمای پیر تر رو حساب کنیم تقریبا همه شون. اینکه مصادف شده با پیج زدنت کاملا اتفاقیه. چه بسا از قبلشم کمی تا قسمتی مریض بوده باشی ولی دلت میخواد به یچی دیگه ربطش بدی

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

پیج شخصی روزمرگی خوب هم فالو گرفتم😬

چی بگم واقعا آدم رو چشم میزنن یه چیزی قربانی کن شاید بگی قدیمی فکر میکنی ولی به نظرم مؤثره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چند بار تو زندگیت این مدت مریض بودی؟حالا به نظرت چند درصد مردم در طول زندگیشون رندوم می تونن اینهمه ...

من از اول عمرم مریضم و بد زیاد آوردم😂

نمیدونم شاید

چی بگم واقعا آدم رو چشم میزنن یه چیزی قربانی کن شاید بگی قدیمی فکر میکنی ولی به نظرم مؤثره

الان تخم مرغ شکستم بهتر شدم قربانی هر ماه میکنیم میدیم دست فقیر اینه وضع مون هنوز