2777
2789
عنوان

خواهرم ازم کوچیکتره داره ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 45 پست

شما با این سطح فرهنگ اینید من پارسال دختر خالم که ازم کوچیکتره ازدواج کرده بود خون به جیگر من کردن این فامیل

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

من بحثم ازدواج نیست علاقه چندانی هم ندارم بحث چیزدیگ است

چنتا تاپیکتو دبدم همش نگرانی پسرارو هوا بر نداره

چراعلاقه نداری؟ ازدواج خوب نعمته داشتن یه همراه خوب تو مسیر، زندگی رو راحت می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمشما قرارع سالهاا بعد خدا معجزه کنی نتیجه تلاشت خیلی جذابه من ازدواح کردم دوتا بچه دارم همیشه دوسداشتم پزشک بشم نه بخاطر کلاسشو اینا اون خدمتی که به خلق میکنی اون دل عاییکه شاد میکنی اون حس مفید بودن تمام لحظات عمرت خیلی دلچسبه

من از شوهر متنفرم حوصله خودمم ندارم دیگ شوهر کجای دلم بزارمحرف های اطرافیان غمگین شدن مادرم حرفهای پ ...

من زودتر از ابجیم ازدواج کردم

اصلا کسی حرفی نزد ک خواهرم ناراحت بشه الانم ازدواج کرده خوشبخته

اون حالت نگرانیتون هم گذراست خصوصا برای تو ک دانشجوی پزشکی هم هستی

ول کن ترخدا شیطون رفته تو جلدت خانوم

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

شما یه دختر خیلی موفق وخوش بختی 😍

فقط یه کم خسته ای همین

برات بهترینارو ارزو میکنم

خیلیاز پسرا ارزوشونه باشما ازدواج کنن ولی قطعا خودشونودرحدت نمیبینن😎

اخی خدا نکنه دختر این چه حرفیه نفرین اخه! همش مادی فکر نکن تو مقدس ترین شغل رو داریشهدا خون دادن تا ...

همیشه میگم خدایا خودت میدونی من چه نیتی داشتم اومدم این رشته

بخدا ن بخاطر پول ن هیچی

فقط نجات جان ادم ها

گفتم خدایا دست هام نجات دهنده باشن و خودت تواین راه دستمو بگیر نزار تهش خودم نابود شم

ممنونم حرفت خیلی به دلم نشست قشنگ بود مثل یه مرحم زخم♥️من راضی ام به رضای خدا اما خستم پزشکی داره جو ...

اره عزیزم میفهمم درس و شیفت های بیمارستان سختن. ولی ارزششو داره. 🥲❤️

به این فکر کن که بعدش خانوم دکتر میشی خیلیا دعات میکن و به در آمد خوب میرسی و ...

حتما مامان و بابات هم حسابی بهت افتخار میکنن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

من درکت میکنم،دوتا دختر خواهرم پزشکی پزشکی میخونن،یکیش سال آخر،دقیقا شرایط شما رو داره

اما همچنان علاقه مندانه به رشته نگاه کن تا انقد بهت سخت نگذره،یه روزی تموم میشه ان شاالله،همیشه که اینجوری نمیمونه

در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم

سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور

مادرت چه غمی میخواد تو صورتش باشه یه دخترش که پزشکه یکیشم راه خودش رو انتخاب کرده و داره ازدواج میکن ...

ولی نگاه هاشون حرف هایی ک قراره بشنوم واقعا ازالان داره حالم بد میشه

مادرم خوانوادشو میشناسه و شروع یک سوژه جدید

اما من هدف دارم و امیدوارم جواب قانع کننده بتونم بهشون بدم

خواهر منم دوسال از من کوچیکتر بود نزدیک سیزده ساله ازدواج کرده.هرکی ام ببینه فک میکنن من دختر کوچیک خانوادم. ب نظرم قبل شوهر استقلال زن مهمتره ک شرایط تو عالیه.ایشالله یه خوبش برا تو پیدا بشه کنارش بتونی به همه چی برسی

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ولی نگاه هاشون حرف هایی ک قراره بشنوم واقعا ازالان داره حالم بد میشه مادرم خوانوادشو میشناسه و شروع ...

به نظرم نمیخواد جواب بدی چون کسی که بخواد بفهمه اصلا سوالی براش پیش نمیاد کسیم که نخواد بفهمه تا صبح توضیح بده براش بی فایدست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اگر نمیتونی انصراف بده یا همین جا پیشرفت متوقف کن اما خودکشی نه منم حال روحی خوبی ندارم اما کاش فشار ...

انصراف بدم پس اونهمه شب بیداریا بدوبدو کردن هام تو بیمارستان چی؟ واقعا فک کنم حالم بدترشه اینکارو کنم

زندگی راحت نیس هرکسی به نحوی داره میگذرونه امیدوارم زود خوب شی