2777
2789

شهری که به کل فامیل پدری و مادری دسترسی نداشته باشم

دلم میخواد خودش عالی باشه

خانوادش هم عالی باشن

ولی دور از خانوادم و فامیل باشن

آخه پدر مادرم وقتی که جداشدن من خیلی از فامیل حرف شنیدم

کاریشون هم نداشتم ولی خیلی بهم تیکه کنایه انداختن

دل سوزوندن دوست دارم ازشون دور باشم واقعا

دور دور

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ وقت این اشتباه رو نکن که بری راه دور زندگی کنی که از مرگم بدتره البته دور از جون

خدا ان شالله یه پسر خوب سر راهت قرار بده که هم شهریت باشه حداقل تفاوت فرهنگی نداشته باشین و هزار مشکلات دیگه

حرفای مردمم بیخیال مهم نباشه برات

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

کاش منم چنین اعتقادی داشتم.

الان آرزوم شهر دیگه بریم از دستشون دور باشیم بس سلطه دارن رو زندگیمون و آویزون همسرم هستن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دور شدن یه بحثهنزدیک قوم شوهر بودن یه بحثهخوددانی

نه خب ازاونام دور باشیم

جفتمون شهر دیگه باشیم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

من خیلی خانم تو شرایط خواسته شما دیدم ولی اونام خیلی راضی نبودن . حس تنهایی میکردن باید با ی فامیل جدیدی هم خودشونو وقف میدادن

ولی منو و شوهرم بعد از ازدواج پاشدیم اومدیم تهران هم اون از خانوادش دوره هم من : نمسدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه ولی خیلی زندگیمون خوب میگذره تمام تمرکز و ذهنمون خودمونیم ، علاقه و وابستگیمون انگار هرروز داره بیشتر میشه

ولی کافیه ۱۰ روز باهم برگردیم شهر خودمون برای دیدن فامیل ، ی اختلافات عجیبی پیش میاد که مستاصل میشیم تا چند روز از هم.

من واقعا تازه دارم میفهمم چقدر بقیه رو رابطه اثر میزارن

ارزو های بزرگ ، 

من خیلی خانم تو شرایط خواسته شما دیدم ولی اونام خیلی راضی نبودن . حس تنهایی میکردن باید با ی فامیل ج ...

عشقم بخدا منظور منم همینه

به حق این اذان که گوشیم داره میده

دلم میخواد منم مثل شما با همسرم بریم جایی

دور از خانوادش

دور از خانوادم

خوش و خرم زندگی کنیم

کاش یشه

من خیلی خانم تو شرایط خواسته شما دیدم ولی اونام خیلی راضی نبودن . حس تنهایی میکردن باید با ی فامیل ج ...

چقد خوبه که همسرت قبول کرده دونفری شهر دیگه ای باشید

عالیه ها

چقد خوبه که همسرت قبول کرده دونفری شهر دیگه ای باشید عالیه ها

همسرم از ۱۸ سالگی اومد تهران برای تحصیل و کار . دیگه موندگار شد

برای ازدواج فقط اومد شهر خودش زنشو گرفت برگشت 😂

ارزو های بزرگ ، 

عشقم بخدا منظور منم همینه به حق این اذان که گوشیم داره میده دلم میخواد منم مثل شما با همسرم بریم جای ...

ایشالله ، امیدوارم همسرت دقیقا همفکرت هم باشه.

که باهم اصلا به این توافق برسین که ابتدا زندگیتون تا وقتی که شناخت از هم کسب میکنین تو شهر جدید باشین.

این نحوه و سبک زندگی باعث میشه خیلی همو بشناسین ، خیلی هم برای همدیگه تلاش کنین

ارزو های بزرگ ،