2777
2789
عنوان

پیگیری شارژ

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 49 پست

شوهرم یه شخصیت نمایشی داره . بیرون و تو چشم مردم یه رفتارهایی میکنه ک اره خیلی خانومم رو دوست دارم. درحالیکه تو خونه هیچ محبتی نداره. دو کلمه باهاش حرف میزنم میکه خب بمن چه ! مشکلات خودته! ولی پیش همه میگه من بفکرشم و بشدت نقش بازی میکنه‌ ... 

شوهرم یه شخصیت نمایشی داره . بیرون و تو چشم مردم یه رفتارهایی میکنه ک اره خیلی خانومم رو دوست دارم. ...

😔😔😔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم زحمت کش و کاریه اما از تنبلی بدش نمیاد ینی ولش کنی دوست داره بخابه... مرد هیز و بدی نیس 

یکم دایورته مث بابای من و ب خودش میرسه ینی الان بری مسافرت بهترین پذیرایی از خودش می‌کنه😂

بهش نمیخوره دروغگو و بدجنس باشه 

برای مردم بیش از حد خوبه و دوست داره همه بگن ک فلانی عجب مرد و رفیق خوبیه اما چوب کارشو میخوره میشینه سر جایش حالا سنشو نمی‌دونم کی ب این نتیجه میرسه 

یکم حساسه اما بد دل و سیاه دل نیس اما گیر میده 

بنظرم حسودم هست یکم اما دست و دلبازه.... دهن بین نیس اما حرف دیگران می‌تونه روش تاثیر بزارع درکل مرد خوبیه اما فکر میکنم ک سیگار می‌کشه فقط فکر میکنم و‌ خیلی سخت آروم میشه ....