2777
2789

دختر دوستم ۱۲ سالشه 

بچه بعد کلی دل درد و تشخیص اشتباه دکترا یهو یه روز میبینن شکمش بزرگ شده 

میبرن دکتر میگن ریه ش آب آورده 

آب شکمشو میکشن و بهشون میگن به خاطر کبد بوده و باید پیوند کبد بشن 

من موندم آخه چیه که گفتن نیاز به پیوند کبد داره 

اخه به راحتی که پیدا نمیشه که

به نظرتون چیز خطرناکی نیس؟! 

خیلی نگرانم 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

فقط خدا رحم کنه 

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای بیچاره دوستت پیوند کبد که خیلی موضوع مهمیه

چرا مگه؟!

انگار خودشون زیاد اهمیت موضوع رو نمیدونن

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
چرا مگه؟! انگار خودشون زیاد اهمیت موضوع رو نمیدونن

خب پیوند کبد یعنی کبد بچه دیگه کاری انجام نمیده باید جایگزین بشه خیلی خطرناکه باید سریع بره تپ نوبت پیوند

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
خب پیوند کبد یعنی کبد بچه دیگه کاری انجام نمیده باید جایگزین بشه خیلی خطرناکه باید سریع بره تپ نوبت ...

رفته تو نوبت 

قراره پرونده شو بفرستن شیراز و بیمارستان امام خمینی

عزیزم کبد عضو مهم بدنه مثل قلبه مگه الکیه پیوندش

ای وای خدا به خیر بگذرونه

[QUOTE=236019336]رفته تو نوبت  قراره پرونده شو بفرستن شیراز و بیمارستان امام خمینی[/QUOاذه شیراز تیم دکتر ملک حسینی هستن کارشون خوبه

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
چطور مگه  خیلی خطرناکه؟

اخه کبدگیراوردن سخته البته خدابخواد کاری نداره

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
سلام بچه دوستتون چیشد توروخدا جواب بدین

خداروشکر خوب شد عزیزم 

الانم بعضی روزا استوریاشو تو اینستا میبینم و کلی لذت میبرم

یه جوری شده بود که دکترا قط امید کرده بودن ولی خداروشکر بعد پیوند خوب شد