2777
2789
عنوان

ب دختر همسایمون شک دارم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 134 پست
تو نمیتونی کاری کنی اگه واقعا راست گفته باشی شوهرت باید باهاش جدی صحبت کنه وبگه خانم حد خودتون نگه د ...

میخواستم ب مامانش بگم ادبش کن

رویاشونم😁
این شک نیست دیگه .داری به چشم خودت میبینی رفتارهاشو

خیلی وقیحه احساس میکنم دوبار نامزد کرده پرو شده با باباشم مشکل داره همش قبلنا تعریف میکرد میگفت همش زورش میکنن حجاب کنه

رویاشونم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش چی بود بهم زدی

یعنی دیگه همسرت جواب سلام من رو نمیده!

شماره ام رو بلاک کرده

چون هر دو تاشون مدیر ساختمان بودن

اینم مجبور میشد هماهنگی هاش رو با من کنه! که از من دل خوشی نداشت😉

لجش گرفته بود.

همسرمم تو جمع حالش رو گرفتن!

کاش اقلا یکمی بر و رو داشت! یا لهجه خوب یا فرهنگ خوب... 

کلا از اون دست خانم هایی بود که همسر من اصلا حساااابشون نمیکنن.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من باشم به پدرش میگم بعد هم به شوهرت بگو رو نده بهش 

شوهرم ک کلا سرش پایین بود جواب اسشم من دادم گفتم از این ب بعد ب خط خودم پیام بده بابت تشکر

رویاشونم😁
یعنی شما نپرسیدی تا حالا که شماره شوهرتو از کجا اورده؟؟ اصلا به روش هم نیاوردین که شماره مارو از کجا ...

شوهرم که میگ بخدا من ندادم شاید از گوشی باباش برداشته

رویاشونم😁
مراقب باش بلاکش کن از گوشی شوهرت شاید دلش پیش شوهرتو شک نکن

وتی خدا آخه این چی داره ک بند کرده بهش فکر کرده روی خوش تو بیرون داخل خونه هم هست واقعا اسگله

رویاشونم😁