2777
2789
عنوان

ب دختر همسایمون شک دارم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 134 پست
اصلا شوهرت رو داخل نکن. شماره اش رو بلاک کن یا کلا شماره همسرت رو یه مدت تغییر بدین. ارتباط رو ب ...

نمیشه شمارشو عوض کنیم

باید ی حال گیری اساسی کنم تا خنک شم

رویاشونم😁
نمیشه شمارشو عوض کنیم باید ی حال گیری اساسی کنم تا خنک شم

فدات شم

احساسی تصمیم نگیر!

اینکه دلت بخواد خنک بشه رو می فهمم. ولی تصمیم های یه دفعه ای و بدون پشتوانه فکری دقیق

نتیجه عکس میده.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وتی خدا آخه این چی داره ک بند کرده بهش فکر کرده روی خوش تو بیرون داخل خونه هم هست واقعا اسگله

درکل بچه س جذب جنس مخالفش میشه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
فدات شم احساسی تصمیم نگیر! اینکه دلت بخواد خنک بشه رو می فهمم. ولی تصمیم های یه دفعه ای و بدون پشت ...

شب شوهرم بیاد باهاش حرف میزنم بهش بگه ی بار دیگ شمارت رو گوشیم بیفته ابروتو میبرم

رویاشونم😁
شب شوهرم بیاد باهاش حرف میزنم بهش بگه ی بار دیگ شمارت رو گوشیم بیفته ابروتو میبرم

خوب بررسیش کن عزیزم. من نمیتونم برای زندگی شما نظر بدم. 

ولی قانونش اینه که همسرتون حمایت کنن. همه جوره.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
با شوهرم میرم ب مامانش میگم جمش کنه 

دقیقا باید قبلش باگوشی شوهرت اس میدادی خودتو جای شوهرت جا میزدی اس بدی شرفتو میام می برم بلاکش می کردی بهش حرف زدی چیزی نگفت؟

دقیقا باید قبلش باگوشی شوهرت اس میدادی خودتو جای شوهرت جا میزدی اس بدی شرفتو میام می برم بلاکش می کر ...

نه دیشب دیدیمش با شوهرم بودیم شوهرم گفت کارای احمقانه ی تو داره زندگیمو مختل میکنه ی بار دیگ اس بدی ب بابات نشون میدم اونم گفت منظوری نداشتم چقدر شما دهاتی فکر میکنید شوهرمم گفت تو خیلی بازی دیگ نبینم شمارتو رو گوشیم

منم با ی لبخند حرص درار نگاش میکردم

رویاشونم😁
نه دیشب دیدیمش با شوهرم بودیم شوهرم گفت کارای احمقانه ی تو داره زندگیمو مختل میکنه ی بار دیگ اس بدی ...

دمت شوهرت گرم قدرشو بدون پاک