2777
2789
عنوان

ب دختر همسایمون شک دارم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 134 پست
من یه همسایه داشتم یکی دو تا رفتار داشت متوجه شدم جددددا نگاهش به همسرم خیلی خاص شده.  تازه ...

کلا متاهل و مجرد نمیشناسه این مسائل ذات میخواد و لقمه حلال ک نایابه تو این دوره زمونه

رویاشونم😁
کلا متاهل و مجرد نمیشناسه این مسائل ذات میخواد و لقمه حلال ک نایابه تو این دوره زمونه

نایاب نیست

کم یابه.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هر حرکتی بزنی بدون پشتیبانی همسرت،

تازه راه رو برای این ارتباط بازتر کردی!

روی شوهرت و اون رو باز کردی به هم.

باید خیلی سنجیده جلو بری

باید شناختت از همسرت کامل باشه.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
اونم باید ببینی پدرش از اینا هست که گوششو بکشه یا براش مهم نیست 

اره کلا دختره با باباش مشکل داره سر حجاب و چادر چند سری درد و دل کرده گفته فقط یکی بیاد منو ببره از این زندگی 

شوهر میخواد براش مهم نیس متاهل باشه یا مجرد فقط نررر باشه

رویاشونم😁

[QUOTE=234701370]شب اس بدم همینو 

نه دیگه چون یه بار با گوشی شوهرت اس دادی و گفتی زنشم الانم هر پیامی بیاد میفهمه از طرف شماست  رو در بایسی که نداری تو روش بگو هم به خودش هم به مادرش به شوهرت هم بگو کاری کنه دختره چشم سفید  حساب کار دستش بیاد 

پس اگه قضیه جدیه به پدر و مادرش تذکر بده من خودم ۱۹ سالمه اصلا نمیتونم تصو کنم همسن و سالام اینکارار ...

منم کفم برید اصلا توجه نکرده بودم دیگ شوهرم دید ازم بخاری بلند نمیشه خودش ب روم آورد گفت ی کاری کن همش منو نگا میکرد 

رویاشونم😁
اره کلا دختره با باباش مشکل داره سر حجاب و چادر چند سری درد و دل کرده گفته فقط یکی بیاد منو ببره از ...

عزیزم بازم خودت میدونی من کلا از این جور آدما میترسم اینا لج کنن ی جوری زهر خودشونو میریزن من میگم شما خودت جوابشو بده و حالشو بگیر الان همون پیامی که دادی عالی بود ی دفعه میبینی لج میکنه که چرا به پدرم گفتی و فلان ی کاری میکنه 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
عزیزم به جاس بنظر من.من باشم دفعه بعد یه همچین چیزی ببینم جفت پا میرم تو صورتش.ایکبیری

دارم نظر سنجی میکنم که چیکار کنم دیگ 

نظر شما بالاترین رای رو اورد🤣🤦🏻‍♀️

رویاشونم😁
شما هر حرکتی بزنی بدون پشتیبانی همسرت، تازه راه رو برای این ارتباط بازتر کردی! روی شوهرت و اون ...

منک تو باغ نبودم دیگ شوهرم دید شورشو در آورده بهم گفت ی کاری کن این کلا زل زده بود ب من الان چیکار کنم

ب شوهرم بگم زنگ بزنه بهش یا با شوهرم بریم بیرون تذکر بدیم بهش چیکار کنم 

رویاشونم😁
عزیزم بازم خودت میدونی من کلا از این جور آدما میترسم اینا لج کنن ی جوری زهر خودشونو میریزن من میگم ش ...

کلا ۱۷ سالشه واقعا چقدر آدم میتونه خراب باشه

رویاشونم😁
منک تو باغ نبودم دیگ شوهرم دید شورشو در آورده بهم گفت ی کاری کن این کلا زل زده بود ب من الان چیکار ک ...

اصلا شوهرت رو داخل نکن. شماره اش رو بلاک کن یا کلا شماره همسرت رو یه مدت تغییر بدین.

ارتباط رو به صفر برسونین

نمیدونم والدینش چقدر میتونن کنترلش کنن