2777
2789
عنوان

سن مناسب بچه دار شدن؟‌؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 53 پست
اها فکر کردم زمین مال خودتونه ولی تنها چیزی ک میدونم از جنوب اینه ک  گرده نخل نر خیلی خیلی گرون ...

برام دعا کنید لطفا..خودم حالم خرابه..سرویس بهداشتی حتی نداریم و روم نمیشه همش برم خونه همسایه ...تانکر هم الان اخراشه شهرداری نمیاد پر کنه..ما مشکلمان سر سرویس و آب آشامیدنی..دلم واسه بچه ام تنگه و خدا میدونه با کیستم آیا بتونم مادر شم یا نه اما دوس ندارم اونم مث من توی دمای ۴۵ درجه ۵۰ درجه بدون آب باشه..برام دعا کنید شمارو ب خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلال ها..بار گوجه دیروز نخریدن و برای امروز چند تن گوجه خراب شد هوای ۴۵ درجه..امروز هم نخریدن..از ما ...

چقدر بده تو روستایی ک ما باغ داریم حتی گرجه های خرابم کارخونه ها میخرن چون ارزون ترع جای ما باید زود بری ک روستا ک گرجه ها تموم نشه عزیزم رب درست میکردی میفروختی خوب اگر اینطوریع

برام دعا کنید لطفا..خودم حالم خرابه..سرویس بهداشتی حتی نداریم و روم نمیشه همش برم خونه همسایه ...تان ...

شنیده بودم وضع جنوب بده ن در این حد خدا بهتون صبر بده باشه برات موقع افطار دعا میکنم

۲۸ سالمه یعنی حدود ۶هقت سال وقت دارم؟میشه این مدت از زیر صفر وضع مالیمون خوب شه؟

اره 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
پلی کیستیکم و ۵۰ روز اینا پریود میشم..ولی خیلی حالمون بده..هم جسمی خسته ام هم روحی..این جا حتی سرویس ...

وای اینجوره تاشرایطت اوکی نشدا بچع نیار ک بشدت بسختی میفتی بچتم کمبود پیدا میکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
پلی کیستیکم و ۵۰ روز اینا پریود میشم..ولی خیلی حالمون بده..هم جسمی خسته ام هم روحی..این جا حتی سرویس ...

پس حتما اقدام کن، سنت بالا بره ممکنه به مشکل بارداری بخوری خواهر شوهرم مثل شما گفت اول پول جمع کنیم  الان یه خونه نیمه ساز دارن ولی به مشکل بارداری خوردن،به نظرم  خونه و ماشبن رو میشه هر زمانی خرید ولی بچه نه...