2777
2789
عنوان

داماد میگه هر چی دارم و ندارمو میدم

4053 بازدید | 127 پست

سلام دوستان این خانم جوان رو راهنمایی کنید 

نظرتون رو کامنت کنید 

👇

من ۲۲ سالمه و خواستگارم ۲۶ خیلی پیگیره و همه چیشم خوبه واقعیت هم خوشتیپه هم تحصیل کرده اس هم به خانما خیلی احترام میزاره و زن دوسته هم بسیار پاک و شریف قبولش کردیم بیاد خواستگاری اوکی داد بابام و بحث مال و اموالش شد گفتن چی داری گفت من هیچی ندارم همش متعلق به دخترتونه 😂 خندیدن گفتن خب چی داری که میگی میدم گفت یه خانم دارم ۲/۸ میلیارد یه ماشین دارم ۱ میلیارد وسایل خونه هم دارم حدودا ۱ میلیارد ثروت زیادی ندارم اما هر چی دارم رو میزنم به نام عروس  همشو غیر گوشیم و پس انداز شخصیم و لباسام جهیزیه هم نمیخوام بعد گفت مهریه عروس خانم خیلی بیشتر ازین حرفا باید باشه ولی من میخوام اول زندگی هر چی دارمو بدم تمام دیگه بدهی و سکه ای نمونه و دوباره کار میکنم بدست میارم فقط میگه من که همشو میدم پشتوانه عروس باشه منتها شرط میکنم که اجازه استفاده از خونه و ماشین و وسایل رو داشته باشم تا پایان عمرم در کنار عروس خانم ینی عروس نتونه منو از خونه بندازه بیرون 😂🤣

سوالم اینجاست که اینجا هیچکس مهریه رو نقد نمیده همه سکه مینوسن و پرداختم نمیکنن ولی این اقا میگه نقد میدم منتها کمتر ۵ میلیارد میده به جای ۸-۹ میلیارد تومن سکه نسیه

قبول کنیم به نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.