سلام دوستان این خانم جوان رو راهنمایی کنید
نظرتون رو کامنت کنید
👇
من ۲۲ سالمه و خواستگارم ۲۶ خیلی پیگیره و همه چیشم خوبه واقعیت هم خوشتیپه هم تحصیل کرده اس هم به خانما خیلی احترام میزاره و زن دوسته هم بسیار پاک و شریف قبولش کردیم بیاد خواستگاری اوکی داد بابام و بحث مال و اموالش شد گفتن چی داری گفت من هیچی ندارم همش متعلق به دخترتونه 😂 خندیدن گفتن خب چی داری که میگی میدم گفت یه خانم دارم ۲/۸ میلیارد یه ماشین دارم ۱ میلیارد وسایل خونه هم دارم حدودا ۱ میلیارد ثروت زیادی ندارم اما هر چی دارم رو میزنم به نام عروس همشو غیر گوشیم و پس انداز شخصیم و لباسام جهیزیه هم نمیخوام بعد گفت مهریه عروس خانم خیلی بیشتر ازین حرفا باید باشه ولی من میخوام اول زندگی هر چی دارمو بدم تمام دیگه بدهی و سکه ای نمونه و دوباره کار میکنم بدست میارم فقط میگه من که همشو میدم پشتوانه عروس باشه منتها شرط میکنم که اجازه استفاده از خونه و ماشین و وسایل رو داشته باشم تا پایان عمرم در کنار عروس خانم ینی عروس نتونه منو از خونه بندازه بیرون 😂🤣
سوالم اینجاست که اینجا هیچکس مهریه رو نقد نمیده همه سکه مینوسن و پرداختم نمیکنن ولی این اقا میگه نقد میدم منتها کمتر ۵ میلیارد میده به جای ۸-۹ میلیارد تومن سکه نسیه
قبول کنیم به نظرتون؟