2777
2789
عنوان

سن مناسب بچه دار شدن؟‌؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 53 پست
پلی کیستیکم و ۵۰ روز اینا پریود میشم..ولی خیلی حالمون بده..هم جسمی خسته ام هم روحی..این جا حتی سرویس ...

اگه خودت درس خوندی میتونی سرکار بری توی دفاتر بیمه و خیلی جاهای دیگه 

اگه تو خونه هستی با یه فروشنده صحبت کن کاراشو انلاین بفروش مثلا من خیلی دیدم توی واتساپ گروه لوازم خانگی دارن ( اینا با یه مغازه صحبت میکنن بعد درصدی کار میکنن) یا هم میتونی ادمین پیج بشی 

ببین بگرد دنبال کار انلاین 

یا مثلا یه پیج بزن توی پیجت محصولات محلی روستا رو بفروش حتی میتونی محصولات باغتونم بفروشی 

ببین اگه بخوای پیج بزنی مثلا باید روی محصولاتت یه اسم انتخاب کنی و عکاسی خوبی انجام بدی تا کم کم کارت بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خونه ای ام حتی سرویس بهداشتی نداریم و آب با تانکر ..واقعا زندگی سختی داریم..شمارو ب خدا قسم برام ...

عزیزم امیدوارم هرچه زودتر زندگیتون بیوفته رو غلتک و همه چی درست بشه زندگی بالا و پایین داره

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
وصع مالی متوسط کافیه برای بچه دار شدن قرار نیست که برسی به وضع نرفه چون فقط فرصت بچه دار شدنت رو از ...

ن ماشین داشته باشیم و پولی ک بشه خونه کرایه کرد ..آخه اینجایی ما هستیم در دیوار نداره..آب باید داخل تانکر برامون بیارن و گاهی اوقات آب تموم میکنیم..سرویس بهداشتی هم نداریم باید برم‌خونه همسایه ک با کلی شرمندگی و خجالت میرم

نه بابا هنوز خیلی وقت داری. 

من بچه سوم تو 36 سالگی تازگی بدنیا آوردم اوایل بارداریم  خجالت میکشیدم از سنم بعد دیدم بالاتر از سن من بارداری اولشونه دیگه کلا با افتخار میرفتم مطب خخخخخ

پلی کیستیکم و ۵۰ روز اینا پریود میشم..ولی خیلی حالمون بده..هم جسمی خسته ام هم روحی..این جا حتی سرویس ...

دارو میخوری؟ الان اقدام کن میدونی چیه تو کلا ۷ سال وقت داری ممکنه بخاطر پلی کیست بودن تا چندین سال دیگه بچه دار نشدی رابطتتو بدون جلوگیری بزار 

گاو بخرین گوسفند این گوسفند درسته فقط تو بهار شیر میده ولی روغن زرد کره اش گرونه  بخرین تو زمین ...

چایی ک شما میگی سردسیره ما جنوب کشوریم و جز درخت نخل هیچی اینجا نمیکارن یعنی جواب نمیده..در ضمن از خودمون زمین نداریم ک ..همش اجاره 

اصلا فرمول خاصی وجود نداره واسه بچه آوردن . ولی هیچ وقت زمان مناسب بچه آوردن رو فدای چیزهای دیگه نکن. به این توجه کن که زمان زود میگذره و توان بارداری کم میشه . اگه خیلی اوضاع تون داغون نیست بچه رو بیار . اینکه فک کنی با گذر زمان تو این مملکت اوضاع بهتر میشه کاملا اشتباه میکنی . اوضاع بد و بد تر میشه و هزینه های بارداری و بچه بزرگ کردن بیشتر . باز خودت میدونی عزیزم ولی طوری نشه دو سه سال دیگه خدایی نکرده با مشکل بارداری روبرو بشی و حسرت این روزها رو بخوری چون من تجربه ش رو واسه بچه دوم داشتم . در ضمن مسئله سن رو به کل فراموش کن یه خانم ۲۰ ساله ممکنه به خاطر شرایط جسمی و و ضعیت تخمدان ها نتونه باردار بشه ولی یه خانم ۴۰ ساله خیلی راحت باردار بشه ‌ بارداری فرمول نداره واسه هر کسی فرق داره . 

انشاالله اون چیزی واست رقم بخوره که بهترین باشه ....

اگه خودت درس خوندی میتونی سرکار بری توی دفاتر بیمه و خیلی جاهای دیگه  اگه تو خونه هستی با یه ف ...

محصولات ما گوجه و پیازه ک اونم نمیخرن روی دستمون خراب شد..با این وضع اقتصاد..

محصولات ما گوجه و پیازه ک اونم نمیخرن روی دستمون خراب شد..با این وضع اقتصاد..

انشالله همه چی درست میشه 

شما جنوب کشور هستین ؟ 

الان محصولاتی که شما گفتین واقعا گرونه اما متاسفانه مشخص نیس چرا از دست کشاورز کم میخرن 

دارو میخوری؟ الان اقدام کن میدونی چیه تو کلا ۷ سال وقت داری ممکنه بخاطر پلی کیست بودن تا چندین سال د ...

گیرم شد..آخه مایی ک طی ۴ سال هشت جا نقل مکان کردیم و خیلی جاها حتی یه سرویس بهداشتی نیس..خودم پیر شدم ..بچه بیارم دیگه نمیتونم‌ از جام بلند شم..فکر آینده اون روانیم میکنه 

چایی ک شما میگی سردسیره ما جنوب کشوریم و جز درخت نخل هیچی اینجا نمیکارن یعنی جواب نمیده..در ضمن از خ ...

اها فکر کردم زمین مال خودتونه ولی تنها چیزی ک میدونم از جنوب اینه ک  گرده نخل نر خیلی خیلی گرونع کیلو یک میلیونه 

ولی بچه بیار بعضی هارو دور ورم دیدم بعد هفت سال تازه ب فکر افتادن فهمیدن مشکل دارن میگن ما حاضر بودیم تو عقد بچه بیاریم ک بچه دار میشدیم 

انشالله همه چی درست میشه  شما جنوب کشور هستین ؟  الان محصولاتی که شما گفتین واقعا گرونه ...

دلال ها..بار گوجه دیروز نخریدن و برای امروز چند تن گوجه خراب شد هوای ۴۵ درجه..امروز هم نخریدن..از ما نهایت کیلویی ۵ بخرن اما توی بازار  ۲۰ خوردی

دلال ها..بار گوجه دیروز نخریدن و برای امروز چند تن گوجه خراب شد هوای ۴۵ درجه..امروز هم نخریدن..از ما ...

معلوم نیست این سیاست دولته یا نه

خیلی سخته زحمت بکشی بعد پولی ک خرج کردیم در نیاد